Skocz do zawartości
rolo777

Płacenie za przyjemności hotki i ogiera?

Rekomendowane odpowiedzi

@caligula55 możesz rozwinąć swoją myśl?

Kompletnie nie wiadomo co zawiera Twoja wypowiedź w kontekście tego tematu. 

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 16.05.2021 o 08:47, Hootka95rogacz93 pisze:

(on)  uwielbiam gdy wspólnie z hotka wybieramy bieliznę na spotkanie z kochankiem która będzie tylko na spotkania , bez względu czy jest to zakup przez internet czy wspólny wypad do sklepu. Zawsze staram się wybrać taką w której będzie wyglądać najlepiej cała ta otoczka z zakupem bielizny na ich spotkanie jak i pomoc w  przygotowaniu jest dla mnie tak samo ważna ;) jeśli na zyczenie hotki miał bym wybrać i opłacić pobyt w hotelu nie widzę żadnych przeciwwskazań zadowolenie hotki = zadowolenie rogacza 

Bardzo ładnie napisane . Też tak mam 

• Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 14.04.2020 o 11:13, MaryRose pisze:

Mam to samo i właśnie dlatego kwiaty to jeden z gorszych pomysłów na prezent (chociaż mam swoje ulubione, wolałabym mieć je w ogródku, niż martwe). Chyba, że w doniczce, ale te u mnie też nie lubią rosnąć, ogólnie nie umiem w kwiatki.

A moja kobieta np. lubi jak kwiaty dostanie od kochanka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...