Skocz do zawartości
rolo777

Płacenie za przyjemności hotki i ogiera?

Rekomendowane odpowiedzi

6 godzin temu, Pasjonaci pisze:

Szkoda tylko że wszystko pozamykane. 

Jak to pozamykane?

Spa czy restauracja oczywiście są obecnie nadal niedostępne, ale hotele czy prywatne apartamenty już działają.  

Wczoraj wynajęłam na 16 maja apartament w hotelu ze śniadaniem do pokoju.  Wystarczy, że dobrze poszukasz, a na pewno znajdziesz coś co będzie odpowiadało Twojej Pani.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spróbuj na airbnb lub booking właściciele oficjalnie odmawiają lecz później odzywają się prywatnie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie czyli uleglego męża bardzo podnieca myśl płacenia np za hotel czy kolację czy nawet zawiadomienie i opłacenie weekendu w spa. Szkoda tylko że wszystko pozamykane. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem ale co to za przyjemność w hotelu kiedy nie można korzystać z basenu sauny restauracji.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Pasjonaci pisze:

Wiem ale co to za przyjemność w hotelu kiedy nie można korzystać z basenu sauny restauracji.

Można wziąć pokój z jacuzzi ;) 

A w ogóle (prawie) nie wychodzić z łóżka przez cały weekend może być wielką przyjemnością, jeśli kochanek da radę zabawić i słowem, i czynem :redevil: 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Łóżko łóżkiem ale moja hotka przede wszystkim lubi romantyzm nie sam zwykły seks i długie gry wstępne bardzo trudno ją doprowadzić A ta otoczka bardzo jej w tym pomaga. Kolacja przy świecach czy saunowanie z wcieraniem olejków. Bez tego nawet Hitachi Magic Wand jej nie pomaga. Musi być odpowiednia oprawa

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na długie gry wstępne mieliby mnóstwo czasu :)

Kolację przy świecach też mogliby zjeść, w pokoju.  :)

Masaż z użyciem olejku kochanek może zrobić. :) 

Z sauną może być gorzej ;) 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Zouza pisze:

Z sauną może być gorzej ;) 

Są prywatne apartamenty z saunami. Wystarczy poszukać. Wiem, bo zdarzało mi się z przyjacielem w takich spędzać kilka dni. Dlatego jeśli się chce, to można coś znaleźć, ale czasem łatwiej jest narzekać i szukać wymówek. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 8.05.2020 o 05:29, Dragonfly pisze:

Są prywatne apartamenty z saunami. Wystarczy poszukać. Wiem, bo zdarzało mi się z przyjacielem w takich spędzać kilka dni. Dlatego jeśli się chce, to można coś znaleźć, ale czasem łatwiej jest narzekać i szukać wymówek. 

Dokładnie, poszukaj w necie 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(on)  uwielbiam gdy wspólnie z hotka wybieramy bieliznę na spotkanie z kochankiem która będzie tylko na spotkania , bez względu czy jest to zakup przez internet czy wspólny wypad do sklepu. Zawsze staram się wybrać taką w której będzie wyglądać najlepiej cała ta otoczka z zakupem bielizny na ich spotkanie jak i pomoc w  przygotowaniu jest dla mnie tak samo ważna ;) jeśli na zyczenie hotki miał bym wybrać i opłacić pobyt w hotelu nie widzę żadnych przeciwwskazań zadowolenie hotki = zadowolenie rogacza 

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...