Skocz do zawartości
rolo777

Płacenie za przyjemności hotki i ogiera?

Rekomendowane odpowiedzi

@Zouza absolutnie mnie nie razi, widzę związek z tematem, bo w końcu to kwestia przyjemności dla Hotki wątek główny nieco bardziej skłonił mnie do przemyśleń, bo w sumie w dziale Ultimate Cuckold ma to jak najbardziej sens, ale w związku na zasadach partnerskich lub takich, gdzie to Rogacz jest dominujący kwestia kto płaci wydaje się dużo bardziej złożona...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Naturalnie, że jest bardziej złożona i sądzę, że wielu rogaczy w związkach na równych prawach, czy dominujących mogłoby się tym (czyli płaceniem za wszelkie przyjemności kochanka i hotki) poczuć co najmniej urażonymi, czy wręcz upokorzonymi. Pomijam to, że możliwości finansowe ludzi (tu już mówię ogólnie) też są różne. 

Ale tu widzę też trochę powiązania z tematem dot. "pozwolenia" hotce na rzeczy inne niż seks np. taką niewinną, wydawałoby się, kolację.  To, co dla jednego jest jego osobistą normą, dla drugiego jest niedopuszczalne, czy upokarzające i to bynajmniej nie w tym pozytywnym znaczeniu. ;) 

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciszę się, że mój wpis wzbudził tak żywą dyskusję

Dodam więc, że te moje zachowanie wynika z doświadczenia. Spotykałem się z parą, gdzie rogacz najpierw naboknął, że fajnie by było gdybym miał ze sobą bukiet dla Hotki

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 10.04.2020 o 05:11, Sailor&Lula napisał:

Swoją drogą, wiecie dlaczego mam problem z ciętymi kwiatami? Bo kiedyś w końcu trzeba je wyrzucić, a to smutne takie... Dawniej, jak jeszcze zdarzało mi się dostawać kwiaty, to wszystkie bukiety starałam się zasuszać :facepalm:... Nie lubię wywalać prezentów od drogich mi osób, no nie umiem sobie tego w łebku ułożyć.  :D

Mam to samo i właśnie dlatego kwiaty to jeden z gorszych pomysłów na prezent (chociaż mam swoje ulubione, wolałabym mieć je w ogródku, niż martwe). Chyba, że w doniczce, ale te u mnie też nie lubią rosnąć, ogólnie nie umiem w kwiatki.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś jeszcze jako szczeniak miałem propozycję wyjazdu z pewną parką na wakacje do Hiszpanii na 11 dni. Z perspektywy czasu uważam, że powinienem lecieć, ale wtedy wydawało mi się, że urażają moją biedną studencką dumę

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma opcji, by @skrzat płacił za nocleg mój i mojego kochanka itp. Czułabym się jak przedmiot. Ale rozumiem, że są  pary D/s, które to kręci. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
20 godzin temu, Dragonfly napisał:

Nie ma opcji, by @skrzat płacił za nocleg mój i mojego kochanka itp. Czułabym się jak przedmiot. Ale rozumiem, że są  pary D/s, które to kręci. 

Nie uważam że potrzeba do tego układu d/s, ultimate ani jakiegokolwiek związanego z dominacją. Kwestia płatności jest dosyć indywidualna. Zdarzało mi się że rogacz płacił za hotel i/czy kolację i nie było tam grama drugiego dna. Bardziej nienaturalnie ja się z tym czułem niż on lub jego żona

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 16.04.2020 o 06:25, Wichura napisał:

Nie uważam że potrzeba do tego układu d/s, ultimate ani jakiegokolwiek związanego z dominacją. Kwestia płatności jest dosyć indywidualna.

Ty naprawdę myślałeś, że ja o tym nie wiem? 

Wątek jest w dziale "Ultimate Cuckold" co jasno sugeruje, że autorowi wątku chodziło o płacenie w kontekście D/s, a nie o to kto płaci za hotel i inne rzeczy. Tego typu temat już jest w innym dziale.

A kilka ostatnich stron tego wątku, gdzie użytkownicy rozpisują się o kwiatkach, kolacjach, upominkach, urodzinach, sondowaniu itp. to zwykły off- top, który nie rzutował na moją wypowiedź. Pominęłam go.  

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja często płacę za pokój, kupuje żonie bielizne, wino, szampana na spotkanie. kręci mnie to :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie czyli uleglego męża bardzo podnieca myśl płacenia np za hotel czy kolację czy nawet zawiadomienie i opłacenie weekendu w spa. Szkoda tylko że wszystko pozamykane. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...