Skocz do zawartości
rolo777

Płacenie za przyjemności hotki i ogiera?

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 30.03.2020 o 00:30, mindaugas napisał:

Jest jeszcze jedna rzecz o którą powinien zadbać kochanek, szczególnie na pierwszym spotkaniu, to kwiaty

A powinien, bo?

Nigdy nie dostałam od kochanka kwiatów. Nie przepadam za tą formą upominku i wcale mi nie schlebia perspektywa takowego. ?‍♀️

Lula.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, mindaugas napisał:

Co kto lubi 

Ja lubię dawać hotce kwiaty 

Ty lubisz.

Jakoś uczulona jestem na wszelkie "powinności". ;)

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
37 minut temu, mindaugas napisał:

Z reguły większość kobiet

Niektórzy jednak ustalają własne reguły dla wybranych Kobiet. Ku wzajemnej, kameralnej satysfakcji :) 

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Sailor&Lula napisał:

Nigdy nie dostałam od kochanka kwiatów. Nie przepadam za tą formą upominku i wcale mi nie schlebia perspektywa takowego. ?‍♀️

Lula, jest takie powiedzenie - nic na siłę ... nie przepadasz to w tym przypadku dobrze, że Twoi kochankowie o tym wiedzą lub jakoś to wyczuwają i nie biegają przed spotkaniem po kwiaciarniach :D uważam, że trzeba uszanować przyzwyczajenia kobiety i się nie narzucać. 

Moja Przyjaciółka kocha kwiaty, uwielbia je dostawać ... ma swoje ulubione, więc z ogromną przyjemnością uwielbiam je wręczać i patrzeć z jaką radością je przyjmuje... ten błysk w oku ...  następnie mija kilka dni ... jestem u Niej i słyszę  - patrz kochanie jak się pięknie prezentują ... to jest bezcenne. W sumie wydawałoby się, że nic wielkiego, ale bardzo cieszy :)

• Lubię 3
  • Wow! 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@onwawa bo ja generalnie idei kwiatów nie kwestionuję, wiem wszak, że wiele osób / par / triad itd. je uwielbia - po prostu wyczulona jestem na sformułowania, że ktoś coś POWINIEN. 

Swoją drogą, wiecie dlaczego mam problem z ciętymi kwiatami? Bo kiedyś w końcu trzeba je wyrzucić, a to smutne takie... Dawniej, jak jeszcze zdarzało mi się dostawać kwiaty, to wszystkie bukiety starałam się zasuszać :facepalm:... Nie lubię wywalać prezentów od drogich mi osób, no nie umiem sobie tego w łebku ułożyć.  :D

Lula.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jednym słowem jednej osobie sprawi to radość a drugiej zakłopotanie. Kochanek powinien więc... to wiedzieć ;) A jak do tego zrobi jakieś dyskretne rozeznanie przed wizytą w kwiaciarni to tym lepiej

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wichuro, aż ciekawa jestem jaki miałbyś pomysł na to dyskretne rozeznanie. Serio! :D

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
36 minut temu, Zouza napisał:

Wichuro, aż ciekawa jestem jaki miałbyś pomysł na to dyskretne rozeznanie. Serio! :D

A np taki że ostatnio nie będąc pewien jak kochanka zareaguje na kwiaty sprawiłem jej bukiecik przy bardzo oczywistej okazji (niż brak okazji lub spotkanie) jaką były urodziny i mogłem ocenić jej "ogólną reakcję na kwiaty" ;)

Zawsze też mozna starać się to wysondować w rozmowie chociażby pytając niezobowiązująco jakie kwiaty lubi

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...