Skocz do zawartości
rolo777

Płacenie za przyjemności hotki i ogiera?

Rekomendowane odpowiedzi

Luke, Ty zawsze z bukietem pięknych kwiatów :*

Nigdy żaden bukiet nie przebije Ciebie :*

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem krótko - co kto lubi :)Jeśli dla kogoś jest fantazja do spełnienia to dlaczego nie? Aczkolwiek zaznaczam, że na pewno sam bym tego na kimś nie wymuszał ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To nie kochanek tylko amator szybkiego sexu.

Luke, Ty zawsze z bukietem pięknych kwiatów

buahahahaha Luke ... fajne :)

Iluś jeśli Luke taki ma gest to pięknie. Na pewno z tym gestem Pani jest milej :)

Nie wymagałbym bukietów, drogich trunków czy drogich belgijskich czekoladek.

Chodzi o zasadę, o gest, o symbol.

Po za tym wypada.

Zachować należy złoty środek, czyli znowu logikę.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Małże, nie wymagam, po prostu Luke taki jest, szarmancki i pełen męskiej elegancji wobec kobiety :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Małże, nie wymagam, po prostu Luke taki jest, szarmancki i pełen męskiej elegancji wobec kobiety

Źle mnie Illa zrozumiałaś.

Nie był to tekst do Ciebie czy wymagasz czy nie.

Słowa do Ciebie zakończyły się po kropce w zdaniu :

"Iluś jeśli Luke taki ma gest to pięknie. Na pewno z tym gestem Pani jest milej  :)"

Reszta była uogólnieniem w odniesieniu do naszych odczuć wobec tego typu prezentów.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zależy co kto lubi. ;)

Jeśli rogacza dodatkowo stymuluje płacenie - proszę bardzo.

Ja jednak czułabym się mało komfortowo. Opisałabym to "zapłacę za wszystko, byleś ją wziął". Trochę tak, jakbym ja sama nie była warta tego, by kochanek się postarał.

Z drugiej jednak strony drogie podarunki od kochanka wprawiają mnie w zakłopotanie. Owszem, stały kochanek takowe mi kupuje, ale znamy się już jak "łyse konie" i wiem, że sprawia mu dużą przyjemność, gdy daje mi taki prezent.

Od innych raczej nie - źle bym się z tym czuła. Jednak jakiś drobiazg - kwiaty, wino, itp. są po prostu miłe. :)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie jakoś to nie pasuje żeby rogacz płacił. Nie dość że ktoś pieprzy jego hotkę to jeszcze ma mu to sponsorować? hmm... u nas odpada. Kochanek ok, niech płaci to mi nie przeszkadza. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli miałby być to jakieś dodatki dla hotki np. hotel spa zamiast zwykłego apartamentu, to ok.

Inne dopłaty odpadają.

Za udany weekend z hotką nie chciałbym dostać od rogacza flaszki czy np. kwiatów. :facepalm:

Płacenie za przyjemność? Chyba że jakieś wyjątkowe sytuacje np.:

Znajomy opłacał wczasy swojej żonie i jej kochankowi.

Kochanek - student. Hotka dwa razy starsza od kochanka.

Aby nie spotkali jakiś znajomych, wczasy załatwiane przez niemieckie biuro w mało popularne miejsce, wylot z Niemiec.

Przesyłali mu zdjęcia i filmiki- miał zatem frajdę. :popcorn:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...