Skocz do zawartości
Zouza

O co najtrudniej z kochankiem?

Rekomendowane odpowiedzi

A przy tym, na temat tego, co miałoby być dozwolone, a co nie, jest taki syndrom psychologiczny: kobieta rezerwuje pocałunki tylko dla męża. Poza tym, może być prostytutką, ale jak się nie całuje, to uważa, że jest "cnotliwa", albo "czysta".

No teraz to pojechałeś :D
Ani trochę nie czuję się "cnotliwa", czy "czysta", wręcz przeciwnie. :D I bardzo mi z tym dobrze :D

I nie, nie jestem prostytutką.

Całkiem możliwe, że w ten sposób, nawet oddając się najdzikszym swawolom, chcesz podświadomie zachować dystans wobec kochanka, dający komfort w seksie Tobie (i Twojemu mężczyźnie).

Nie podświadomie. Całkiem świadomie :D
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I bardzo mi z tym dobrze

I bardzo dobrze, że Ci bardzo dobrze :klaszcze:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ponownie wróciłam do tego tematu :)

i mam oczywiście niewielkie doświadczenie.... 

ale z tego co już wiem... to mi jest najtrudniej z Kochankiem o spontan

nie żartuję :)

bo jako takich ograniczeń nie mam (chyba...  może z czasem się dowiem) a i jak ktoś mi narzuca za dużo ograniczeń to jakoś mnie nie zachęca za bardzo (jedyne co rozumiem, to życie prywatne poza zk i to bez dyskusji)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a mi trudno z kimś kochać się (uprawiać sex) bez wcześniejszej rozmowy... nawiązaniu empatii

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a mi trudno z kimś kochać się (uprawiać sex) bez wcześniejszej rozmowy... nawiązaniu empatii

ja też muszę polubić Kochanka... wręcz chcę się nim lekko mentalnie zauroczyć :) na szczęście spotykam tutaj ciekawe osoby :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Idealnie jest gdy nadajemy na tych samych falach, kiedy już na pierwszym spotkaniu rozmowy toczą się jakbyśmy znali się od lat.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Idealnie.

A o co najtrudniej (że tak przypomnę pytanie ;) )???

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Idealnie jest gdy nadajemy na tych samych falach, kiedy już na pierwszym spotkaniu rozmowy toczą się jakbyśmy znali się od lat.

Upsss to mi się permanentnie zdarza bo elokwentna jestem. A i Panowie z którymi się spotykam również . Ale Pani Chemia nam nie często towarzyszy i oj ciężko ciężko jest ją spotkać...  Albo ja paskudna jestem albo zbyt wymagająca  :mur:  Na razie nie próbuję diagnozować przyczyny  :splashface:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A o co najtrudniej (że tak przypomnę pytanie ;) )???

Dyspozycyjność. Wprawdzie nigdy nie wystawiłem nikogo na wiatr, ale były problemy, żeby się umówić na kolejne spotkania. Proza życia... trudno się dziwić, że hotka niezadowolona.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zacmienie :D

No niezupełnie o to chodzi, ale dzięki za odpowiedź :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...