Skocz do zawartości
Zouza

O co najtrudniej z kochankiem?

Rekomendowane odpowiedzi

roxis (ona): Tak jeszcze w temacie... ostatnio uznałam, że na pierwszym spotkaniu z tym trzecim oral w ogóle nie wchodzi w grę. Będą zamienniki, a on pojawi się na następnym, jako forma... zachęty, ale i kolejny etap wtajemniczenia. Nie powiem jak to wyszło w praktyce, ale chyba łatwo się domyślić, że nijak. I tak w pewnym momencie się przyssałam, bo nie mogłam się powstrzymać. Co spotkało się oczywiście z aprobatą, zarówno Roxisa, jak i kochanka :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdza się po raz kolejny idea że się nie ma co zarzekać i szczegółów takich jak całowanie w usta przesadnie ustalać :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na pewno nie zrobiłabym czegoś, o czym wiedziałabym, że nie będzie akceptowalne przez mojego mężczyznę. Swoje postanowienia można zarzucić, jeśli mąż nie ma nic przeciwko temu. Ale gdy wspólnie ustalimy granice, których nie chcemy przekraczać - to nie można tego zrobić.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dream

Całowanie w usta wydaje mi się super podniecające. Dwa spotykające się języczki to bardziej fizyczny kontakt niż np. stosunek w prezerwatywie. No i ten element psychicznego oddania kobiety, która pozwala sobie na takie pocałunki. Ale u mnie to tylko fantazje, ciężko przewidzieć jak byłoby w rzeczywistości? Co na to praktykujący?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My z Żoną wciąż jesteśmy na etapie fantazji, rozmów ale kiedyś powiedziała że nie będzie się całować z tym trzecim, ja nie byłem zbytnio zadowolony :-P ale starałem się tego nie okazać i usznować Jej postanowienie. Ale nie minęło kilaka dni jak zmieniała zdanie i powiedziała że jednak będzie się z nim całować :lol: (Ona robi to tak cudownie) i bardzo to lubi !

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Całowanie w usta wydaje mi się super podniecające. Dwa spotykające się języczki to bardziej fizyczny kontakt niż np. stosunek w prezerwatywie. No i ten element psychicznego oddania kobiety, która pozwala sobie na takie pocałunki. Ale u mnie to tylko fantazje, ciężko przewidzieć jak byłoby w rzeczywistości? Co na to praktykujący?

Bardziej fizyczny??? A penetracja, nawet w prezerwatywie, jest "mniej fizyczna"??? A seks oralny, analny ect. No nie żartuj!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie seks oralny jest bardziej intymny niż klasyczny.

Dla mnie ogromnie intymny! Znacznie bardziej niż "klasyka", niż pocałunki.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dream

Bardziej fizyczny??? A penetracja, nawet w prezerwatywie, jest "mniej fizyczna"??? A seks oralny, analny ect. No nie żartuj!

Chyba trochę źle to ująłem. Chodzi przede wszystkim o to, że całowanie jest przede wszystkim okazaniem sobie uczucia. Najczęściej pierwszy intymny kontakt gdy coś zaiskrzy to pocałunek. Jest to też publiczna forma pokazania, że jest się w parze...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...