Skocz do zawartości
Zouza

O co najtrudniej z kochankiem?

Rekomendowane odpowiedzi

Tak myślałem że to powiesz właśnie. Jednak ciekawość kazała mi zapytać Ciebie, czy masz jakąkolwiek władzę nad swoim mężczyzną :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Semenedarze, niejednokrotnie pisałam, że w seksie, inaczej niż w życiu, jestem uległa. Nie odczuwam potrzeby, czy konieczności "sprawowania władzy" w łóżku.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
roxis (ona): burczymucha, dokładnie, trzeba i nic na to nie poradzimy. U nas po prostu o takich rzeczach się długo rozmawia, ale najczęściej to ja decyduję, to mnie się pyta, czy coś wykluczam, bo w spotkaniu z tym trzecim, to ja jestem w centrum uwagi. Gdy na coś się nie godzę, to ma to zazwyczaj pobudki racjonalne, z którymi moja połówka się utożsamia. Nie jesteśmy o siebie zazdrośni, nie mamy też specjalnych zahamowań natury psychicznej (w kwestii oralu, analu itp.). Raczej wykluczamy pewne rzeczy tylko i wyłącznie ze względu na zdrowie i wzajemne bezpieczeństwo. I oczywiście nic na siłę, gdyby mi, czy jemu coś przeszkadzało, to pewnie byśmy tego nie robili, bez względu na to, jak wielką ochotę na to się ma. A ten trzeci zostałby o tym wcześniej poinformowany i nie sądzę, by próbował złamać zakaz, obojętnie jak gorąca byłaby atmosfera :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no właśnie te pocałunki, podczas rozmowy z rogaczem przed spotkaniem powiedział mi, że żona zapowiedziała mu, że nie będzie pocałunków ze mną, ale podczas spotkania sama zaczęła mnie w pewnym momencie całować, z czego rogacz był bardzo zadowolony.

także z tym to bywa różnie, nie wszystkie początkowe założenia spotkania dochodzą do skutku i wszytko zmienia się z czasem :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
kiedy jest seks, to trzeba się całować

To zależy na jekiej płaszczyźnie ten sex bo nie zawsze, napewno.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na jakiej płaszczyźnie? Może być nawet na podłodze :) A mówiąc poważnie, to ja tak bardziej do Pań naszych, które się tak wzbraniają, ale gdy buziak wpadnie, to obronić się nie ma jak a i zbytnio na obronę ust, ochoty :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...