Skocz do zawartości
Martini_Master

Posiadanie na własność - pytania do doświadczonego Właściciela

Rekomendowane odpowiedzi

A nie zdarzyło się, by jedno z pary, chciało wraz z Tobą dominować nad drugim, ale nie być podporządkowanym Tobie? A jeśli tak - jaka Twoja reakcja?

Zdarzyło się takie zapytanie. Było od uległej hotki. Nasza relacja zaczęła się na zasadzie równości uległych. Po jakimś czasie sam zaproponowałem hotce zmianę kategorii. Ja byłem na górze ona pode mną i miała prawo wydawać polecenia mu. Na spotkaniach raczej nie była to częsta sytuacja, ale na odległość była takim moim przedłużeniem. Ich rola w małżeństwie ewoluowała.

A do sytuacji, którą Ty zaproponowałaś, jeżeli chodzi o mnie to nie widzę się w tym. Ale wiem, że takie relacje istnieją i mają się całkiem dobrze.

A jakie są Twoje doświadczenie, jeżeli w ogóle posiadasz w takim układzie??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem tzw. switchem, więc bywam w bardzo różnych układach. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem tzw. switchem, więc bywam w bardzo różnych układach. 

Uważam, że najciekawsza rola. Pozwala poznać obie strony. Mnie raczej na to nie stać. Kompletnie nie wyobrażam sobie siebie po drugiej stronie tej bajki

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę jednak dodać, że swtchem, jeśli chodzi o upodobania, nie zaś w stosunku do konkretnych osób.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę jednak dodać, że swtchem, jeśli chodzi o upodobania, nie zaś w stosunku do konkretnych osób.

Domyślam się. Co sądzisz o takim układzie ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro tak się bawię, to chyba jasne. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jednym stałym. Co nie oznacza, że nie rozrabiam z innymi. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jednym stałym. Co nie oznacza, że nie rozrabiam z innymi. ;)

Jeżeli chodzi o mnie to zdecydowanie stały i lojalny. Zresztą tego samego wymagam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Seks z kimś innym uważasz za nielojalność? Hmmmmm...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...