Skocz do zawartości
Martini_Master

Posiadanie na własność - pytania do doświadczonego Właściciela

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jak w temacie. Posiadam kilkuletnie doświadczenie w cuckold oraz ultimate. Posiadałem zarówno kochanki, rogaczów jak i pary.

Chciałbym tutaj się dzielić swoim doświadczeniem. Nie pisać scenariuszy czy opowiadania, ale doradzać i pomagać w konkretnych tematach.

Z własnego doświadczenia wiem ile popełniłem błedów na samym początku. Dlatego zakładam ten temat. Mam nadzieję niektórym pomóc i doradzić. Liczę rownież, że niektórzy dzięki mnie odważą się wejść w ten fascynujący świat.

Chcę aby ten temat był swego rodzaju szkołą. Zarówno dla zaawansowanych jak i początkujących. Uległych i dominujących.

Zapraszam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakieś szkolenie? Może kolega rzuci na początek jakimś przykładem, anegdotą a pewnie posypią się pytania..

Mam pierwsze : jak rozpoznać ,że ktoś chce przerwać zabawę od sytuacji , gdy tylko protestuje ab podręcić atmosferę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Aragorn

O to chodziło. Myślę, że się ze mną zgodzisz jeżeli napiszę, że jest to jeden z największych problemów początkujących i tych mniej zaawansowanych.

Wielu zaczyna na żywioł. Znalazłem uległą kochankę / parę / rogacza. Mam jakiś plan w głowie, więc skoro to ja jestem Panem moim podwładni mają się dostosować. I tu zaczyna się problem. Pierwsze nieporozumienia. Jeżeli niedoświadczony nie zauważy pierwszych oznak niezadowolenia lub będzie je ignorował to jestem pewny, że prędzej czy później straci partnerów.

Z drugiej strony doświadczony Pan zanim zacznie swoje panowanie ustsli granice takiej relacji. Dzięki temu obie strony będą świadome w co się bawią, a wraz z tym poziom zaufania będzie niewspółmierny do sytuacji opisywanej powyżej.

Czy zgadzasz się ze mną Aragornie ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Liczę rownież, że niektórzy dzięki mnie odważą się wejść w ten fascynujący świat.

Skromność nie jedno ma imię ;)

A może już dawno weszli i wystarczy nieco poczytać o tym na Forum.

Z własnego doświadczenia wiem ile popełniłem błedów na samym początku.

Ile?

Jakie?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie, że można. Sam zanim założyłem konto na tym forum czytałem z ciekawości Moja propozycja tematu jest jasna. Wszystko w jednym miejscu. Plus moja aktywna w miarę możliwości odpowiedź na pytania.

Dlatego również zachęcam innych do udzielania się. Nie ma tu złotego środka. Warto jednak wskazywać czy doradzać ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego również zachęcam innych do udzielania się.

Udzielam się, zadałam dwa pytania, na które nie otrzymałam odpowiedzi.

Muszą nabrać mocy urzędowej?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam AragornO to chodziło. Myślę, że się ze mną zgodzisz jeżeli napiszę, że jest to jeden z największych problemów początkujących i tych mniej zaawansowanych.Wielu zaczyna na żywioł. Znalazłem uległą kochankę / parę / rogacza. Mam jakiś plan w głowie, więc skoro to ja jestem Panem moim podwładni mają się dostosować. I tu zaczyna się problem. Pierwsze nieporozumienia. Jeżeli niedoświadczony nie zauważy pierwszych oznak niezadowolenia lub będzie je ignorował to jestem pewny, że prędzej czy później straci partnerów.Z drugiej strony doświadczony Pan zanim zacznie swoje panowanie ustsli granice takiej relacji. Dzięki temu obie strony będą świadome w co się bawią, a wraz z tym poziom zaufania będzie niewspółmierny do sytuacji opisywanej powyżej.Czy zgadzasz się ze mną Aragornie ?

Zgodzę się .. bo jak tu się nie zgodzić z takimi okrąglymi zdaniami. Może dośwaidczony kolega da przykładzik?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu mam wrażenie, że się czepiasz?

Obrońca z urzędu czy z wyboru?

W czymś ten temat Ci osobiście przeszkadza?

Zadałam dwa pytania, Autor chce dyskusji, a z czego ona ma się składać jeśli nie z pytań i odpowiedzi??

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poczekajcie niech wypowie sie załozyciel tematu , potem dyskusja :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak.. jak illa pisze: łakniemy odpowiedzi na nasze pytania . Jak ktoś zaczyna w stylu :"zaraz bedę was nauczał.." to zakładam że ma coś do przekazania. Może lista podstawowych błędów niedoświadczonego Mastera..

czekamy,,

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...