Skocz do zawartości
Zouza

Drażniące, śmieszące opisy w ogłoszeniach, portalach związanych z seksem

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie szlag trafia własnie jak mi ktos nieznajomy pisze "Siema poznamy sie? Moze kawa, spacer?"

No i wyzej wymienione opisy też.

Takim slangiem swoim to ja sobie gadam między moimi dobrymi znajomymi a nie tak. Wkurza mnie to niemiłosiernie ;)

Tak jak i "carpe diem" "jestem jaki jestem" "napisz a sie dowiesz". To juz lepiej zeby nic nie pisał ktos a dał po prostu zdjęcia...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W treści anonsów drażnią mnie wulgaryzmy, jak i prostactwa, np. pisanie "pysk" zamiast "twarz". Na portalach BDSM zdarzają się prostytutki, które od swoich klientów "oczekują daniny", nakjlepiej "przyniesionej w pysku". Rozumiem, że to pewna konwencja, ale dużo w tym obłudy.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

gdy w pierwszym zdaniu czytam o "kochającym się małżeństwie". :lach: No nie wiem, jakoś mnie to drażni.

A ja to traktuję jako informację że szukają tylko rozrywki w łóżku i nic więcej, sprawa postawiona jasno. W naszym małżeństwie wszystko OK więc możesz się nami zabawic i nie liczyc na nic więcej bo tego nie szukamy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kariera zwrotu Carpe diem  dla mnie jest fenomenem.. taki słowny wytrych.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, nie zwracamy uwagi na tym forum na błędy, ale skoro to Cię drażni u innych to powinnaś sama stosować poprawną pisownię :)

Nie wiem co przeszkadza Ci w cytowanym poście żony_uległego, ale zanim zaczniesz coś lub kogoś krytykować powinieneś zrozumieć wypowiedź. Czyżby przykładowo cytowane kretyńskie opisy,zwroty..... były źle sformułowane?? to są cytaty!!! więc????

Ponadto złamałeś bardzo istotny punkt regulaminu i w nagrodę zapraszam do loży wybrańców w menu Pomoc.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Macie takie? Bo mnie się nóż w kieszeni otwiera, gdy w pierwszym zdaniu czytam o "kochającym się małżeństwie". :lach: No nie wiem, jakoś mnie to drażni. Przekonać chcą siebie wzajemnie, czy czytających? No i wszędobylskie już, chyba we wszystkich miejscach w sieci (nie tylko związanych z seksem):1. jestem, jaki/a jestem;2. carpe diem. Jakoś po takich "opisach" odechciewa mi się znajomości. Może pochopnie skreślam? Choć, przyznam bez bicia, na naszym forum na wieeeele rzeczy przymykam oczy. ;)

Ewentualnie - 'zapytaj a się dowiesz'...Jednak 'jestem, jaka jestem' to moim zdaniem hit od lat ;-)I generalnie, omijam takie ogłoszenia - lenie bez wyobraźni, w co się z nimi bawić, no w co...?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba jeszcze się nie pojawiło, ale lista może być długa:

- "szukam mężczyzny z klasą" - o którą klasę chodzi? "Czy droga Pani szuka może mnie? Jestem nauczycielem historii wraz z klasą II A z Zespołu Szkół nr III w Nowym Mieście nad Pilicą?" A może właścicielka anonsu ma na myśli uciskaną klasę robotniczą? Na takie ogłoszenie szanujący się mężczyzna nie raczy chyba odpowiedzieć. Nie biorę pod uwagę nauczycieli i właścicieli samochodów marki Mercedes_Benz...

- "szukamy normalnych" - no to ja jestem popier... - wstaję po południu, a kładę się spać rano. Jakby tego było mało nie oglądam telewizji, nie jadam w fast foodach. Odpadam. Ale pech...

- "nie wiem dlaczego tu jestem" - to może być choroba Alzheimera. Nie lekceważ objawów!

- "nikogo nie szukam" - po co pisać anons/ tworzyć konto ghost'a?

- "szukam/szukamy konkretnych" - "Marian Konkretny, miło mi!" Rozumiem, że ktoś szuka osoby zdecydowanej (na coś), skłonnej do zrobienia czegoś, ale konkretnej? Może w takim razie łatwiej będzie wywołać po nazwisku?

- "chcem" - ...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie denerwują wszelkie przesłanki o komercyjności ogłoszenia umieszczonego w dziale ogłoszeń prywatnych.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie śmieszą "Szukam drugiej połówki".. jakby monopolowych było mało w tym kraju..

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...