Skocz do zawartości
Zouza

Drażniące, śmieszące opisy w ogłoszeniach, portalach związanych z seksem

Rekomendowane odpowiedzi

Macie takie?

Bo mnie się nóż w kieszeni otwiera, gdy w pierwszym zdaniu czytam o "kochającym się małżeństwie". :lach: No nie wiem, jakoś mnie to drażni. Przekonać chcą siebie wzajemnie, czy czytających?

No i wszędobylskie już, chyba we wszystkich miejscach w sieci (nie tylko związanych z seksem):

1. jestem, jaki/a jestem;

2. carpe diem.

Jakoś po takich "opisach" odechciewa mi się znajomości. Może pochopnie skreślam? Choć, przyznam bez bicia, na naszym forum na wieeeele rzeczy przymykam oczy. ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie irytują stwierdzenia typu: "szukamy normalnych", albo "pozdrawiamy naszych fanów" - zaczerpnięte wprawdzie z innego portalu, ale o podobnej, czyt. erotycznej, tematyce.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dość popularne: "podobno przystojny" :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...i "podobno inteligentny", a potem pierwsza wiadomość: "cześć". ;)

Ale mam też świadomość, że nie jest łatwo skonstruować oryginalny profil, ogłoszenie, z polotem, dowcipem, konkretne, no i - nie ukrywajmy - mające trafić do targetu. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Łeee tam, to zweryfikują foty. :P 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gorzej gdy pisze: inteligentny, wykształcony ... a potem zdania i błędy pierwszoklasisty.

Załamują mnie teksty:

po co mam pisać, sama sprawdź.

Mam mu zrobić sekcję :), a potem ewentualnie się z nim umówić :smutek3: .

Samo łubu dubu  ... a gdzie nocne  :spi: rozmowy polaków.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co do kochajacego sie malzenstwa to mam mieszane uczucia bo z jednej strony sptkalismy sie z takim jednym i okazalo sie nie z miloscia ich relacje nie mialy nic wspolnego. Byl to tylko slogach jakich wiele. Z drugiej strony wiem ze jesli ludzie sa powazni i logiczni to taka deklaracja moze byc akurat atutem w swingu czy cuckoldzie bo wyraznie para daje do zrozumienia ze sa szczesliwi, rozumieja sie, ze poszukawania seksu sa dodatkiem a nie forma terapii i ratowania sypiacego sie zwiazku.

Wszystko zatem zalezy :-)

Nas draznia zaczepki w stylu "siema" i inne modne powitania :-)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nas draznia zaczepki w stylu "siema" i inne modne powitania :-)

Może chodzi o to czy "się ma" czy nie ma "tego i owego" :)

Wracając do tematu oczywistym jest że spotkanie w realnym świecie brutalnie (i całe szczęście) weryfikuje wszelkie cuda-niewidy wypisywane w PW i profilach potencjalnych kochanków/par.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

o "kochającym się małżeństwie".

Zle odczytujesz , to oznacza ze uprawiją jeszce sex ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...