Skocz do zawartości
illa

Dyspozycyjność czasowa Kochanków

Dyspozycyjność czasowa Kochanków  

87 użytkowników zagłosowało

1. 1. W jakich porach jesteś dyspozycyjny?

• Wyłącznie w ciągu dnia, tzw. godziny pracy
    • Nie mam problemu, by umówić się na spotkanie wieczorno-nocne

Rekomendowane odpowiedzi

Punkt widzenia zależny od punktu siedzenia.

Nie sądzę, że MUSI. Nie żądam od KCS-a obowiązkowych meldunków. Ale oboje, szanując się nawzajem, jednak informujemy drugą stronę, że wrócimy później, wychodzimy gdzieś tam, dokądśtam. Nie pytam go o pozwolenie, kiedy chcę gdzieś iść, ale mówię, że idę. W drugą stronę to działa tak samo.

Inaczej życie z dziećmi w komplecie byłoby niemożliwe.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza ... my to rozumiemy, w naszych forumowych przypadkach zdecydowana większość par wie o swoich spotkaniach, razem organizują i przeznaczają na nie czas, czy to w godzinach pracy, czy popołudniowych, czy też wieczornych i całonocnych. Ale w przypadku kochanków, bulli nie jest to już tak oczywiste. Często ich połówki nie wiedzące o spotkaniach chcą po prostu wiedzieć gdzie podziewa się ich facet, a oni muszą się nieźle nakłamać by się z nami hotkami spotkać. Nie zawsze mogą wybyć sobie z domu bez podania powodu, a jeśli dodatkowo nie mają jakiegoś normalnego układu małżeńskiego dającego choćby minimum swobody, to niejednokrotnie po prostu MUSZĄ być w domu do tej określonej godziny, bo inaczej wzbudzą podejrzenia żon czy partnerek. Jest to cena jaką ponosimy my hotki za spotkanie z fajnym facetem który ma niewiedzącą zazdrosną żonę heterę ;) 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale przecież Adam nie napisali, że ma nie informować, że wróci później, a to, że ma się meldować w domu do 19. Ja tu widzę znaczącą różnicę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo to jest znacząca różnica, ale czasem nawet informowanie żony nieświadomej zdrad męża sprawia, że przynajmniej wypadałoby podać powód spóźnienia a to już rodzi problemy. Pozostaje po prostu poszukać innego kochanka - takiego który NIE MUSI się meldować w domu przed dobranocką ;) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Malami, ja to doskonale rozumiem, ale jeśli facet ma aż takie problemy z wyjściem z domu na dłużej, to niech umawia się z kochanką wtedy, kiedy może, a niech nie mówi, że jest dyspozycyjny w późnych godzinach (co jest tematem tego wątku). Wie, że nie może, to niech będzie szczery w stosunku do kochanki. Chyba wszyscy jesteśmy dorośli i zdajemy sobie sprawę z tego, że każdy ma jakieś ograniczenia - praca, dom, itd.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie to jest chyba największym problemem dla którego został poruszony w ogóle ten temat - gdyby było tak jak mówisz, to nie stanowiłoby to pola do dyskusji i wymiany doświadczeń :) Owa "dorosłość" ... Chcieć się spotkać a móc się spotkać to czasem bardzo odległe bieguny i nie do końca każdy kochanek zdaje sobie z tego sprawę. Zresztą to działa w drugą stronę też. Ja również odwoływałam spotkania i chociaż tego nie lubię tak po prostu czasem jest. Niestety notoryczność odwoływania, przekładania spotkań lub po prostu niemożliwość dopasowania czasowego skutkuje w końcu rozluźnieniem znajomości. Taka kolej rzeczy. Kochankowie muszą się liczyć z tym, że chwalenie się dyspozycyjnością kiedyś zderzy się z rzeczywistym umawianiem się na spotkanie .... 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście masz rację! Ale kiedy facet z góry wie, że musi być w domu do 19, a mówi hotce, że może być znaaacznie później, to jest po prostu głupie i bezsensowne. I w takiej sytuacji w ogóle proponowanie godzin np. 16-19 jest śmieszne!

A to, że każdemu może wypaść coś nieoczekiwanego jest normalną sprawą.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja znalazłam sposób na szybką weryfikację składanych deklaracji dotyczących dyspozycji czasowej, a mianowicie proponuje spotkanie i pierwszy lepszy termin na figle i podaję godzinę wieczorną z zaznaczeniem, że zabawa wieczorno-nocna, wtedy mam czarno na białym, bez rozczarowania, oczywiście najlepiej wypadają w moich oczach Panowie, którzy mówią wprost, że nie mogą, niż ci, którzy "się postarają" heh.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I działa? Z czystej babskiej hotkowej ciekawości ... jaki procent facetów odpowiada "tak, będę" ? I gdzie oni są???????????????  :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Śliczna M. :kwi: , "weryfikacja" działa, a tacy, którzy mogą na wieczór i noc są na Forum :)

Procentowo pytasz, hmmm, myślę, że jakieś 30 % ;) tak więc niewielu, ale za to najlepsza jakość :P

Przepraszam Kochlegów, to nie jest przedmiotowe traktowanie :D

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...