Skocz do zawartości
illa

Dyspozycyjność czasowa Kochanków

Dyspozycyjność czasowa Kochanków  

87 użytkowników zagłosowało

1. 1. W jakich porach jesteś dyspozycyjny?

• Wyłącznie w ciągu dnia, tzw. godziny pracy
    • Nie mam problemu, by umówić się na spotkanie wieczorno-nocne

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek ripeness

Postaram się obronić kolegów:) po prostu mają fantazję bycia Kochankiem... tylko szkoda, że oszukują bo zapewne nie są singlami.

Ale takie życie, każdy orze jak może:). Wg mnie solidna rozmowa wszystko wyjaśni:)

Pozdrawiam:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to obroniłeś :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek ripeness

Napisałem przecież, że postaram:) widocznie nie wyszło :facepalm::-D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Gregster

Nie ma sensu sie czarowac , bede a pozniej mnie nie ma , przeciez to bez sensu , bo dzialamy w tym momencie na wlasna niekorzysc ,jestesmy nieslowni i traktowani nie powaznie .Postarajmy sie tak nie robic Panowie :):) W moim przypadku jesli sie oferuje ze bede to jestem :] za dnia :praca ,obowiazki ,sprawy biezace , czasem jakies problemy lub ratowanie świata z opresji :P a wieczorem i w nocy jestem jak najbardziej dostepny , dyspozycyjny i chetny na wieczorno-nocne wybryki w doborowym towarzystwie :):P:P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

aj,........ gdzie ci dyspozycyjni i słowni kochankowie....?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Postaram się obronić kolegów:) po prostu mają fantazję bycia Kochankiem... tylko szkoda, że oszukują bo zapewne nie są singlami.

Ale takie życie, każdy orze jak może:). Wg mnie solidna rozmowa wszystko wyjaśni:)

Odpowiem przewrotnie na te herezje:

mam fantazję bycia kosmonautą ... czasem pilotem F16, czasem kobietą ... a czasem niewidzialnym.

Każdy orze jak może .... podobnie jak złodziej czy gwałciciel.

Obroniłeś kolego kochanków, oj mam fantazję że postawią ci pomnik.

#####

W temacie dyspozycyjności wypowiadaliśmy się kiedyś.

Tym razem kilka przykładów z życia:

1. Pierwszy wymiękł ... bo miał trudną sytuację rodzinną ..siiiic ;)

2. Drugiego szukać .. pojawiam się i znikam

3. Inny się zakochał ... i przeszło obok nosa.

itp itd ale ile w tym wszystkim prawdy ? Nikt nie wie.

Madzia czasem zachodzi w głowę .... "A może ja nie jestem atrakcyjna? " 

Tak ... czasem ma halucynacje :)

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sądziłam ze to portal dla ludzi realnych , którzy wiedzą czego chcą.Warto mieć fantazje ale po co wpuszczać innych w maliny?!(Chyba są odrębne portale dla fantazjujących)

Dla mnie to irytujące.Również mam fantazje z tym ze staram się je realizować.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sądziłam ze to portal dla ludzi realnych , którzy wiedzą czego chcą.Warto mieć fantazje ale po co wpuszczać innych w maliny?!(Chyba są odrębne portale dla fantazjujących)

Nie pojawiasz się na zlotach,a widzę,że mieszkasz niedaleko miasta Łodzi.Dlaczego o tym piszę,bo wiedziałabyś,że przychodzą na nie ludzie realni,którzy spotkali się już kilkukrotnie :)

Nawet jeżeli kogoś poznaje na pierwszym spotkaniu,to nie muszę z nim się umówić po raz kolejny.

A czy ja wpuszczam kogoś w maliny??

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pioruniasty, zbyt personalnie chyba odebrałeś. ;)

Wszędzie byli, są i będą ludzie realni i fantaści. Nieistotne, czy to forum o seksie, rybkach, czy hodowli kotów. ;)

Nie zawsze owa "nierealność" wynika ze złej woli i li tylko fantazjowania. Po prostu każdy ma jakieś ograniczenia. I ok., rozumiem, sama mam. Chodzi tylko o to, by celowo nie wprowadzać kogoś w błąd. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Otóż to Zuza.

Każdy z nas ma swoje życie, pracę, rodzinę, znajomych którym raczej nie powiemy " Zoska wiesz co dziś odpada umówiłam się na mały GB" czy inne atrakcje.

Tyle że HW swojemu facetowi o tym powie rzecz jasna, Kochanek żonaty którego żona nie wie już ma wiekszy problem z czasem, tym bardziej jak żonka zazdrosna (coś o tym wiem :P)

Tyle że wypadałoby o tym uprzedzić a nie pierdoły gadać "Jaasne, dla takiej kobiety jak Ty zawsze czas znajdę" - akurat ;)

Strasznie mnie to irytuje.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...