Skocz do zawartości
illa

Dyspozycyjność czasowa Kochanków

Dyspozycyjność czasowa Kochanków  

87 użytkowników zagłosowało

1. 1. W jakich porach jesteś dyspozycyjny?

• Wyłącznie w ciągu dnia, tzw. godziny pracy
    • Nie mam problemu, by umówić się na spotkanie wieczorno-nocne

Rekomendowane odpowiedzi

Illcia, znam ten "ból" - "tak, 24h/d", a jak co do czego to najlepiej w przerwie śniadaniowej. ;) Pytam tylko - po co ściemniać? Naprawdę panowie liczą na to, że hotka tak straci zmysły, że będzie szczęśliwa, gdy ją ogier 'przeleci" w czasie podróży windą na 10 piętro? ;) A może rzuci pracę, żeby miała dla kochanka czas pomiędzy 10 a 10:30? ;)

Przecież, niedoszły kochanek, sam sobie wystawia świadectwo!

Normalne, że każdy ma też pozacuckoldowe życie i trzeba zgrać się czasowo. Tylko po co deklaracje bez - nomen omen - pokrycia? :lach: 

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kochanek który "nie wie co ma powiedzieć w domu"  nie rozumie tego co robi i jest tylko żałosnym miłosnym partaczem.

Czy ja wiem....

Kochanek też człowiek- ma gdzieś tam swoje życie, które zupełnie nie koresponduje z tym, co robi " na boku".

Jego żona / partnerka , dzieci, życie rodzinne etc jest dla niego ważne.

Szanuje to.

Natomiast skoro sie umówił, tak jak Illcia opisała, to wymówka wyżej wspomniana jest niepoważna.

Trzeba umieć kłamać.

Albo przyprowadzić żonę ;)

Wszystko.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

do trzeciego dałbym radę  :redevil:

To dopiero szczęście dla hotki ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"co ja w domu powiem"  :->

cóż, jeśli chodzi o moją dyspozycyjność czasową, to określam poprzez teoretyczny koniec pracy +2h marginesu, czyli przedziały w skali 18.30-20.30 do późnych godzin nocnych. Ważną kwestią jest to, że często prowadzę nieregularny tryb życia i zdarza się, że rzeczy planowane nawet z miesięcznym wyprzedzeniem muszą czasem ustąpić innym, co powoduje ogólną irytację i frustracją. Granicą absolutną, od której mam wolny i prywatny czas, jest zawsze 21, niezależnie od nagłych wypadków ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ilcia też mnie to denerwuję.

Mam czas zawsze tak jak Ty mimo że singielka.

I jak mam się umówic to na jasnych zasadach a nie wlasnie "taaak jasne ja czas dla Ciebie zawsze znajdę" - no 15 minut w przerwie na lunch to ja dziękuję ;) Albo się ma czas i się mówi o tym, albo nie ma i też się mówi.

Mogłabym na palcach wyliczyć jednej ręki takich szczerych Kochanków a nie co rzucają słowa na wiatr i ściemniają...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałam ,ze tylko Ja mam takiego pecha ciagle trafiając na takich pseudo kochanków mających czas wyłącznie w czasie ich pracy ...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To działa w dwie strony. Są też takie Hotki, które mają czas tylko wtedy, kiedy mężuś jest w pracy. Rozumiem to, że czasem łatwiej się wytłumaczyć szefowi. Tylko czy to jest zdrada kontrolowana? Raczej nie.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień.. . Ja nie rzucę.. :-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...