Skocz do zawartości
illa

Dyspozycyjność czasowa Kochanków

Dyspozycyjność czasowa Kochanków  

87 użytkowników zagłosowało

1. 1. W jakich porach jesteś dyspozycyjny?

• Wyłącznie w ciągu dnia, tzw. godziny pracy
    • Nie mam problemu, by umówić się na spotkanie wieczorno-nocne

Rekomendowane odpowiedzi

Koresponduję z kimś nowym, rozmowa się klei, Kochanek wydaje się być interesującą mnie osobą. Dopytuję o ważną i istotną sprawę, jaką jest dyspozycyjność czasowa, gdyż nie interesują mnie szybkie 30 minutowe spotkania, zwłaszcza w ciągu dnia. 

Wprost mówię, że moja dyspozycyjność czasowa zaczyna się po godz. 20stej.

Otrzymuję odpowiedź, że tak, jest dyspozycyjny i spotkania w porach wieczorno-nocnych jak najbardziej są możliwe.

Umawiamy się na spotkanie zapoznawcze, na kawę. Jest miło, sympatycznie, chemia się kręci.

Obie strony deklarują, że są zainteresowane kontynuacją znajomości.

Korespondencja nadal się rozwija, ustalamy termin, lokum i tu następuje zonk.

Otóż Kochanek informuje, że będzie miał czas od godz. 16stej do 19stej, bo "co ja w domu powiem".

Stąd moje pytanie w sondzie, o dyspozycyjność czasową, jak to naprawdę wygląda u Was, Panowie Kochankowie?

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Singiel więc spotkania wieczorno - nocne jak najbardziej mozliwe, wręcz konieczne :P

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Otóż Kochanek informuje, że będzie miał czas od godz. 16stej do 19stej, bo "co ja w domu powiem".Stąd moje pytanie w sondzie, o dyspozycyjność czasową, jak to naprawdę wygląda u Was, Panowie Kochankowie?

Ogólne zasady brzmią : "Szanuj swój czas i cudzy"  oraz " Czas poświęcony nam przez kobietę jest bezcenny" .

Kochanek który "nie wie co ma powiedzieć w domu"  nie rozumie tego co robi i jest tylko żałosnym miłosnym partaczem.

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans zgadzam się z tym co piszesz, niestety nie ma utopii i jest wielu kochanków (nie tylko na Forum), których żony/partnerki nie wiedzą co robi "po godzinach" mąż. Tacy pewnie mają mniejsze pole manewru i muszą kombinować w domu.

Ale ja tu nie jestem ich adwokatem :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jest wielu kochanków (nie tylko na Forum), których żony/partnerki nie wiedzą co robi "po godzinach" mąż

Ale przecież tutaj chodzi tylko o organizacje czasowa (dyspozycyjność) kochanka i nie zrzucanie tego problemu na barki wybranki :

" co ja w domu powiem" ???

Poprzez postawienie takiego pytania kobiecie odechciewa się wszystkiego i wcale Illci się nie dziwie.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zawsze stawiam sprawe jasno i nie sciemniam. Po pierwsze nie lezy to w mojej naturze a po drugie przeciez rzeczywistosc wszystko weryfikuje :)

Illa, brakuje mi dyplomatycznej odpowiedzi "Staram się dostosować do dyspozycyjności Hotki" :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale przecież tutaj chodzi tylko o organizacje czasowa (dyspozycyjność) kochanka

I tym razem się z Tobą zgadzam. No cóż, w takim przypadku to już wychodzi brak organizacji ze strony kochanka.

W takim wypadku delikwent może mieć pretensje tylko do siebie.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illa, brakuje mi dyplomatycznej odpowiedzi "Staram się dostosować do dyspozycyjności Hotki"

Nie oczekuję dyplomacji, a określenia się wprost.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

NIetypowy, czytaj proszę uważniej ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...