Skocz do zawartości
skorpionik33szczecin

cockring - tak czy nie i dlaczego?

Rekomendowane odpowiedzi

to już lepiej coś z tworzywa. w sytuacji awaryjnej obejdzie się bez imadła i kątówki ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skorpionik, mamy I uzywamy :)

Kupilam ostatnio po paczce ( 3 roznej wielkosci w kazdej ) mezowi i kochankowi.

Maz chwali bardziej- wacek jest dzieki cock ringowi grubszy I twardszy.

Spelnia swoja role swietnie przy obopolnej uciesze.

Nie uzywamy go jednak za kazdym razem , raczej od czasu do czasu.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Owszem, merytoryczna, choć niejedyna, czego - zdaje się - nie zauważasz. Oczekujesz aplauzu i pełnego poparcia? ;)

No to sorry, bo choć gadżet fajny, przydatny, to nie mogę poprzeć tak długiego czasu, o jakim napisałeś. No ale w końcu to Twój penis i Ty ryzykujesz. ;)

Konkludując - ja bym swojego mężczyznę odwodziła od używania pierścienia non-stop przez godzinę, czy dłużej.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouzo, moja bogini! Przepraszam za nieuwzglednienie Twojego postu pod określeniem merytoryczny.Rzeczywiscie to nie eleganckie z mojej strony, bowiem zadalas sobie trud przejrzenia i zacytowania opini fachowców- vide link do strony, a moje pytanie zawarte w tytule brzmiało cock ring tak czy nie i dlaczego? Doprecyzowujac (ponieważ jestem ciekaw Twojej opini i doświadczenia w tym względzie) chce pominąć aspekty techniczne pod tytułem: czas użycia bo interesuje mnie bardziej jak liczne jest grono ewentualnych użytkowników, ich wrażenia, powody dla których używają tego gadżetu itp. Serdecznie Cie pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam za nietakt.

Odnośnie poparcia i aplauzu - stanowczo NIE :)! Mam spory dystans do siebie i nigdy nie oceniam i nie zabiegam o sztuczne poparcie czy wymuszona akceptację moich zachowań czy tez osoby:).

Kocham ludzi, kocham życie i wciąż jestem ciekaw go.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skorpioniku, ja bardzo jasno się określiłam - tak, ale nie na tak długo. :) Nie mogę jednak odbiec od "aspektu technicznego", jakim jest czas, bo ma to dla mnie bardo istotne znaczenie. Nie chciałabym, by komuś, z powodu mojego "widzimisia" ;) stała krzywda.

Osobiście bardzo lubię wibrujący. :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Taler

Mam jeden gumowy, ale jakoś nie przepadam i miałem raptem kilka razy.

NIby podtrzymuje erekcje ale jak to wygląda w rzeczywistości nie wiem bo wielkich problemów z nią nie miałem, niby powiększa, też trudno mi powiedzieć bo nie mierzyłem, a centymetr w te czy we wte raczej nie zrobi na mnie wrażenia. Powód dla którego sprawiłem sobie te 'obrączki' był bardziej przyziemny niż nietypowy fetysz czy chęć zakrycia choć na chwilkę kompleksów.

W moim wypadku obręcz powstrzymuje jądra przed wywędrowaniem z moszny co sprawia mi dyskomfort a w momencie podniecenia skóra tak bardzo się napina, że jądra migrują w inne rejony.

W tej roli gumowe pierścienie się spisywały jednak nie jest to ani przyjemne ani praktyczne bo po kilku minutach zamiast dyskomfortu szukania jąder mam dyskomfort z powodu uciskającej obręczy.

W takich chwilach zaczynam rozumieć tych biedaków z greckich dramatów, to się dopiero nazywa wybór tragiczny.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam jeden gumowy, ale jakoś nie przepadam i miałem raptem kilka razy.

Wyglada na to , ze masz jeszcze niedostateczne doswiadczenie z tymi zabawkami. Jest ich wielka ilosc na rynku.Rozne ksztalty i materialy. Trzeba poszukac , przymierzyc i dalej szukac.

Napewno znajdziesz cos pasujacego.

Zwracam uwage na material : inaczej reaguje metal inaczej guma inaczej silikon. Jesli chodzi o ksztalt to musi byc on dokladnie co do milimetra dobrany i do tego w roznym stanie , spoczynku czy erekcji.

Nie za maly nie za duzy.

Sa ringi metalowe ktore mozna zamknac i otworzyc kluczem nimbusowym bez ryzyka problemu ze zdjeciem.

Sa metalowe ringi pozwalajace na efektywne i trwale powiekszenie moszny z jadrami i wtedy jadra juz nie wracaja z powrotem do wnetrza ciala.

Typowe ringi penisa powinny tylko w niewielkim stopniu go uciskac ale nie dlawic przeplywu krwi.

Dobre w tym celu sa ringi z silikonu ktore maja duza rozciagliwosc. Ringi metalowe sa mniej przydatne w celach erekcyjnych .To raczej ringi dla celow "ozdobnych".

Tutaj kilka praktycznych przykladow na zdjeciach :

post-8255-0-03703700-1401893109_thumb.jpg

post-8255-0-54419300-1401893137_thumb.jpg

post-8255-0-53852900-1401893158_thumb.jpg

post-8255-0-23921700-1401893777_thumb.jpg

post-8255-0-09685400-1401893803_thumb.jpg

post-8255-0-11452700-1401893831_thumb.jpg

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Nina

apetyczny :-*

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...