Skocz do zawartości
skorpionik33szczecin

cockring - tak czy nie i dlaczego?

Rekomendowane odpowiedzi

Minelo juz pol roku i jakos zaden z Panow nie relacjonuje swoich wrazen z noszenia cockringow ?

Ciekawe dlaczego bo wiadomo przeciez , ze ciesza sie one uznaniem i powodzeniem :dobre: ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę iż dział ten jest mało oblegany (nad czym ubolewam) - mam tu na myśli nie tylko ten temat ale ogólnie bdsm. Postanowiłem podjąc próbę odświeżenia. :-D

Wracając do sedna: posiadam pewne doświadczenie z różnymi akcesoriami uciskowymi.. a ostatnio testowałem takie cóś.

post-15828-0-40268400-1440799419_thumb.jpg

jak widać na zdjęciu obręcz posiada elementy "dokręcane", do zestawu dołaczany jest klucz ampulowy umożliwiający ich regulację.. miałem "przyjemność" doświadczyć maksymalnego dokręcenia owych śrubek, odkręcenia potem znowu dokręcenia potem częściowego odkręcenia itd.żonie się spodobało manipulowanie nową zabawką i lekko się zapędziła..

w każdym razie efekt końcowy (już po zdjęciu urządzenia) to kilka idealnie okrągłych krwawiacych dziurek skutkujących przerwą w używaniu narządu poddawanemu testowaniu (śrubki były tępo zakończone jednak ich długość i maksymalne dokręcenie oraz drgania/poruszanie całością zrobiły swoje)...

dodam jeszcze iż zabawa jest naprawdę bolesna - raczej dla osób już lekko doświadczonych (minimum 1 dan :) )

reasumując owo akcesorium doskonale utrzymuje a także powiększa wzwód jednakoż trzeba byc czujnym..

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę iż dział ten jest mało oblegany (nad czym ubolewam) - mam tu na myśli nie tylko ten temat ale ogólnie bdsm.

Rowniez ubolewam :lach:

A tutaj inna odmiana "pieszczocha" :

post-8255-0-27505500-1440834326_thumb.jpg

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rowniez ubolewam :lach:

A tutaj inna odmiana "pieszczocha" :

attachicon.gifp1.jpg

to już level wyżej niż mój - jakiś 3 dan :-D

jest jeszcze opcja doposażenia tegoz modelu w pewne akcesorium..

post-15828-0-03861000-1440838931_thumb.jpg

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to już level wyżej niż mój - jakiś 3 dan :-D

jest jeszcze opcja doposażenia tegoz modelu w pewne akcesorium.. pierscien-na-zoladz-z-korkiem.jpg

aaa... prostownik. Skutecznie prostuje "banany" :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to jeszcze wersja "elektrownia jądrowa"

post-15828-0-08976300-1440840895_thumb.jpg

u dołu miejsce na zasilanie :redevil:

tak więc tak.. wyobraźnia daje wiele możliwości i "przyjemności"

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to jeszcze wersja "elektrownia jądrowa" 71r1uKnfGlL._SY355_.jpg

u dołu miejsce na zasilanie :redevil: tak więc tak.. wyobraźnia daje wiele możliwości i "przyjemności"

Tak, bardzo skuteczne urzadzenie . Do tego dobry TENS

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mogę podpowiedzieć -może komuś się to przyda- iż nie trzeba koniecznie kupować TENS-a w sklepach z seks gadżetami i przepłacać.. często i gęsto końcówki/wejścia sond czy innych zabawek są podobne do siebie (łatwo je też dostosować). Ja na ten przykłada używałem starej "maszynki" do stymulacji mięśni brzucha :think:  spory zakres przeróżnych "czestotliwości" i innych bajerów, autoamtyczne ustawianie czasu itp.

post-15828-0-34119300-1440842499_thumb.jpg

nie pamiętam ile kosztował nowy ale na tablicach i innych lata po stówce..

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Stag,

Prawdziwy z Ciebie techno- innovator :) Oby jak najwięcej takich nowinek.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Stag,

Prawdziwy z Ciebie techno- innovator :) Oby jak najwięcej takich nowinek.

Ojej, teraz mam presję - myślę iż każdy z pokolenia pamiętającego A.Słodowego potrafi wpaść na pomysł dopasowania pozornie niepasujących do siebie rzeczy. Tak na przekór etykietom..

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...