Skocz do zawartości
skorpionik33szczecin

cockring - tak czy nie i dlaczego?

Rekomendowane odpowiedzi

apetyczny :-*

ktory ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Nina

Te dwa na początku tematu :) mniammm

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli chodzi o ksztalt to musi byc on dokladnie co do milimetra dobrany i do tego w roznym stanie , spoczynku czy erekcji.

Nie za maly nie za duzy.

Co do milimetra???? Jans jako Inzynier praktyk zapewniam ze to przesadzone oczekiwania. To nie mechanika precyzyjna!! To kutas ktory jest tworem organicznym i wzwodzi za kazdym razem inaczej . Ale w miare staranny dobór jest wazny , z tym sie zgodzę

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co do milimetra???? Jans jako Inzynier praktyk zapewniam ze to przesadzone oczekiwania. To nie mechanika precyzyjna!! To kutas ktory jest tworem organicznym i wzwodzi za kazdym razem inaczej . Ale w miare staranny dobór jest wazny , z tym sie zgodzę

Wlasnie o takie precyzyjne dopasowanie mi chodzi. Przy spontanicznym zakladaniu ringu mozna sie kierowac wartosciami maksymalnej srednicy ale jesli sie chce ring nosic dluzej to rozbieznosci miedzy srednica w stanie wzwodu a srednica w stanie spoczynku moga siegac nawet powyzej 5 mm . Dlatego trzeba wyposrodkowac taka srednice ktora sie sprawdzi w obydwu przypadkach. To kwestia doboru.

Jak mowilem nie jest to latwe.Ale zachecam do eksperymentow. Silikonowe ringi daja wieksze mozliwosci poniewaz sa bardziej elastyczne niz gumowe i do tego antyalergiczne.

Ringi stalowe musza byc zawsze wykonane ze stali chirurgicznej (tez antyalergiczne).

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam. Mam trzy z gumy czy silikonu. Używam żadko. Ale uczucie jest obłędne. Choć w moim wypadku pierścienie raczej przyśpieszają orgazm niż go hamują. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy tego nie uzywalem , ale jak przyśpieszają koniec to do kitu:((

Wartoscią dodaną "witaminek" jest to ze wydluzają zabawę

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to do kitu

Być może dlatego używam żadko i najczęściej sam. "Robiąc to na własną rękę" łatwiej kontrolować / opóźniać wytrysk / jechać na krawędzi.

Jeszcze raz - uwielbiam ale pilnuję tych 20-30 min.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy tego nie uzywalem , ale jak przyśpieszają koniec to do kitu:((

Glownym przeznaczeniem ringow jest polepszenie erekcji (twardosci penisa) .

Oprocz tego maja one funkcie stymulujaca w stanie spoczynku tzn przy normalnym codziennym ich noszeniu.

Dotyczy to szczegolnie specjalnego ringu nr 4 (przedstawionego wczesniej) .

Tam zakonczenie ringu skutecznie stymuluje perineum czyli bardzo wrazliwy punkt u mezczyzny.

Taka stymulacja polepsza produkcje testosteronu i gotowosc do ponownych erekcji.

Ringi spelniaja tez funkcje estetyczna.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie rolę wzmacniacza erekcji (i orgazmu) przy dojeniu spełnia czasem opinający wysuniętego penisa rozporek z jeansów. Lubię jak jest zapięty do granic możliwości.

Chcę także na stałe wprowadzić do naszego rytuału mocne wiązanie jąder rajstopami - było próbowane i efekt był obłędny.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie rolę wzmacniacza erekcji (i orgazmu) przy dojeniu spełnia czasem opinający wysuniętego penisa rozporek z jeansów. Lubię jak jest zapięty do granic możliwości.

Chcę także na stałe wprowadzić do naszego rytuału mocne wiązanie jąder rajstopami - było próbowane i efekt był obłędny.

No moze jednak porzadny cockring byl by lepszy . Dzinsowy zamek blyskawiczny to ryzyko zranienia.

Wiazanie jader rajstopami jak najbardziej ale to juz raczej fetysz. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...