Skocz do zawartości
skorpionik33szczecin

cockring - tak czy nie i dlaczego?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie. Chciałbym zapytac o opinie i doświadczenia panów i panie, odnośnie używania tak zwanych ringów ( wszelkiego rodzaju opaski gumowe,metalowe,skórzane,sznurkowe) służących do powiekszania i podtrzymywania erekcji oraz zwiekszania obopólnej przyjemności. Nie ukrywam, że widziałem wielokrotnie w filmach erotycznych amatorskich i profesjonalnych, że panowie, tancerze erotyczni mieli podwiązane jądra i penisa w różnego rodzaju obreczach, opaskach czy pierścieniach. Długo wydawało mi sie, że wiązanie jąder i penisa, to jedynie mój fetysz i sposób na wzmocnieinie doznań - mocniejszy orgazm, silniejszy wytrysk. Moja partnerka uwielbia gdy mam go uwiezionego w metalowym kółku, gdyż jest dużo grubszy niż zwykle, a jak "stanie" to jest bardzo żylasty i twardy jak skała i ani na chwile nie wiotczeje - możemy sie kochac godzine lub dłużej (pomijając oczywiście gre wstepną). Fakt, że na koniec jest nienaturalnie ogromny i purpurowy ale po zdjeciu kółka "dochodzi do siebie'' w kilka minut.Partnerka twierdzi, że widok i dotyk tak twardego kutasa ją bardzo podnieca. A jak jest u Was?

Ps. Nie posiadam literek E i C z kreseczką, stąd taki a nie inny wygląd tekstu.

post-8195-0-12314400-1379273338_thumb.jpg

post-8195-0-31191800-1379273475_thumb.jpg

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuza wszystko sprawdzone - lata treningu :). Zaczynałem tak jak zalecają lekarze - od 20/30 min. Nastepnie coraz dłużej i teraz godzina nie robi na .....moim kutasie wiekszego wrażenia. :redevil:

Sorki za literówke w Twoim nicku  :facepalm: 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt, że na koniec jest nienaturalnie ogromny i purpurowy

Chyba jednak robi. ;) No i wszystko do czasu... Ale dorosły jesteś - chcesz, to ryzykujesz.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, a nie obawiasz się, że metalowego pierścienia mógłbyś pewnego razu nie ściągnąć?

Co wtedy?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no bez jaj :D żartów nie ma, takie przypadki czasami trafiają na pogotowie. 

Powiem, szczerze, ze temat wydaje mi się intrygujący ale fakt, że obrączka musi być ciasna trochę mnie niepokoi...

jak dobrać właściwy rozmiar?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej dobierac taką, która w stanie spoczynku kutasa jest zupełnie lużna a "zaczyna działac" gdy penis jest w półwzwodzie. Po za tym, na początek do wstepnych doświadczeń polecam pierścienie skórzane - zapinane na napy, lub z lekko elastycznego tworzywa. Osobiście zaczynałem z prezerwatywami, mianowicie po otwarciu opakowania i wyjeciu gumki, odcinałem zbiorniczek na nasienie a całą reszte nakładałem na nasade penisa. Bezpieczne,wygodne i działa:). Bez straży pożarnej :).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, a nie obawiasz się, że metalowego pierścienia mógłbyś pewnego razu nie ściągnąć?Co wtedy?

To wówczas tylko pomoże kątówka :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...