Skocz do zawartości
skorpionik33szczecin

Poznamy byczka lub......... dwóch, z okolic Szczecina

Rekomendowane odpowiedzi

Prawde mówiąc, mam nadzieje, że uda mi/nam zapoznac tutaj jednego, lub dwóch chłopaków/facetów, których zaakceptuje moja Pani. Niestety jest bardzo wymagająca w tym wzgledzie.

Potencjalny Kochanek powinien byc niepalący, zadbany (dłonie,stopy) najlepiej bez zarostu - na pewno gładko i dokładnie wydepilowane pachy, jądra i kutas - ciemnej karnacji/ opalony. Bez widocznych ubytków zebowych. Powinien miec płaski, lub prawie płaski brzuszek, pachniec dobrymi zapachem i miec dużego i bardzo twardego chuja. Musi byc wyrozumiały i delikatny. Fetyszem mojej Pani są meskie pupy i przyrodzenie, mocno odznaczające sie w .......obcisłych stringach :). Oczywiście meskich stringach:).

Chcemy wpierw wymienic sie fotkami, wrażeniami z fotek i swoimi oczekiwaniami tudzież fantazjami a nastepnie zainicjowac spotkanie gdzies na baletach lub w pubie. Co bedzie dalej zależy od tego jak bardzo zaiskrzy.

Nasza fantazja, która bardzo kreci moją Panią jest taka, że Ona leży na łóżku/stole, ma na sobie tylko pończochy, mikro stringi i otwarty staniczek. Jest już podniecona bo od dłuższego czasu robi sobie dobrze. Panowie wchodzą, stają po obu stronach łóżka. Są ubrani tylko w obcisłe stringi, wypełnione obficie ich nabrzmiałymi, pełnymi spermy jądrami i na pół wzwiedzionymi kutasami. Stają w zasiegu dotyku Jej dłoni i przyglądają, jak  Ona sie masturbuje, masując dłonią swoją cipke. Zaczynają dotykac Ją i siebie, Ona im pomaga, masując ich chuje przez cienki materiał majteczek, który coraz bardziej sie wypełnia. Każe im zdjąc gatki i uwolnic twarde już pały. Oni trzepią sie, pieszcząc Ją, dotykają każdy zakamarek Jej rozgrzanego ciała. Nastepnie kładą sie po obu Jej stronach, przyciskając twarde kutasy do Jej ud, całując i liżąc sterczące sutki nabrzmiałych piersi. Jeden, błądząc rekoma i ustami po Jej ciałku, zjeżdża pomiedzy uda i liże wydepilowaną, mokrą cipke, gdy tymczasem drugi pieszcząc Jej cycki podaje do buzi  swojego chuja, którego Ona zaczyna łapczywie obciągac. Drugi w tym czasie pakuje swojego twardego kutasa do mokrej cipki.............. . A to poglądowe fotki mojej Pani:

post-8195-0-27097600-1379020135_thumb.jpg

post-8195-0-22653300-1379020336_thumb.jpg

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...