Skocz do zawartości
benybeny11

Upodlenie rogacza.

Rekomendowane odpowiedzi

Stopy ogiera lizać bym nie chciał, ale jego fujarkę z jej soczków to już bardzo chętnie! Pani jest śliczna...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To jest wlasnie pewien paradoks osoby uleglej.

Też bym nie chciał lizać stóp np. Kachanka Żony. Nigdy nie wyszedłbym z taka iniicjatywą i bez odpowiedniej motywacji nie wykonałbym takiej czynności, ale... no właśnie dlatego, że jest to strasznie poniżające, podłe i niesmaczne to chciałbym żeby mnie do tego zmuszono i wytresowano tak, aby taki akt oddania stał sie  dla mnie rzeczą naturalną i żeby bez oporów np witał tak Kochanka Żony, prosił Go żeby ją zaspokoił czy na koniec jak już posprzątam po ich zabawie podziękował mu liżąc jego stopy jak po wszystkim bedzie oglądał mecz i pił piwo.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie osobiście lizanie stóp Ogiera jest najwyższą formą upodlenia i nie przebije tego chyba nic, ani czyszczenie Hotki czy nawet Ogiera, ani przygotowanie jogo instrumentu do działania

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ale w upodleniu nie chodzi o to co woli osoba upodlana. Tez wolałbym ciągnąć druta czy nawet lizać dupę Ogierowi, może dokładniej wolałbym zostać do tego zmuszony. Natomiast właśnie dlatego lizanie stóp jest upokarzające, bo prawie nikt nie widzi w tym przyjemności a jednocześnie jest bardzo wymowne w swoim przekazie

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie widzę w tym niczego zdrożnego. Mnie mógłby nawet zakneblować swoimi skarpetkami. Problem jedynie w tym, że nie wiem jakbym się zachował gdyby facet nie podobał mi się. Nie gustuje w mężczyznach ale musiałby to być, przystojny facet na poziomie a nie ktoś kto raczej powinien być niewolnikiem zadowalanej Pani. Ten ze zdjęcia mógłby wiele ze mną zrobić. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też chciałbym wylizać spocone i wielkie stopy byka, który właśnie ruchał lub zapładniał moją żonę. To pełne oddanie, tak samo, jak lizanie tyłka. Po drugie, jeśli to męski, napakowany facet, to tym bardziej warto. :) Jacyś chętni?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Idea ciekawa, ale rzeczywiście trudna. Budzi wiele naturalnych barier. Nie dość, że inny facet zajmuje się moją kobietą, sprawiają sobie przyjemności, to jeszcze ja muszę zajmować się jego stopami. Jako wyraz oddania? Podziękowania? Mocne, ale pobudza zmysły :D

Sam miałem pewne podobne doświadczenia. Moja Pani z randki z Bullem wróciła z prezentami - gumką pełną spermy i jego skarpetkami. Od razu po wejściu do mieszkania kazała mi paść do swoich stóp, na które wylała całą spermę. Kazała zlizać. Potem wyjęła białe skarpetki Bulla (ponoć po całym dniu i zabawach z Panią) i wsadziła mi prosto do ust. Zakneblowała mnie i powiedziała, że mam się uczyć smaku i zapachu "prawdziwego samca". Nie ukrywam - w tamtej chwili miałem mieszankę emocji, ale ostatecznie podnieciło mnie to. 

Ważny jest też jednak aspekt, który wielu z Was tu podnosiło - wygląd Bulla. Faktycznie, choć nie znam się na urodzie męskiej i nie mam preferencji, nie pociągają mnie faceci, to jednak facet musi być w jakimś stopniu przystojny, poprawny, dobrze zbudowany. W przeciwnym razie nie wiem, jak zachowałbym się w podobnej sytuacji. Podniecenie sytuacją raczej zmieniłoby się w prawdziwy opór. 

/on

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...