Skocz do zawartości
rogacz_199x

zlizywanie nasienia z innych części ciała - stóp, piersi, pupy?

Rekomendowane odpowiedzi

witam ja lizałem kiedyś po innym co się spuścił w cipce mojej hot ,kiedyś tez robiła laskę i chłopak 25 letni zjechał się w usta a ja przy nim się z nią całowałem widział to !!!

moja Hot ma fantazję że wraca po seksie od kochanka i kaze mi wylizać jego soki 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chętnie zlizuję (własną) spermę z jej piersi. W okresie, w którym naszym związku rządziły lodziki, a nie handjoby - mieliśmy taki rytuał, że ustnie przekazywała mi część tego, co ze mnie wyciągnęła. :) Raz zdarzyło się, że zostałem "wydojony" w pozycji "odwróconej" i spust został skierowany na moją twarz.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uwielbiam oczyszczać muszelkę żony po igraszkach z kochankiem :69: . Gdy to robiłem zaraz po finale, kochanek był w lekkim szoku ale baczne się przyglądał moim poczynaniom.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to powinno być nakazane przez Hotki

A niby dlaczego powinno? Tak się bawią ci, którzy chcą i lubią.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapewniam, że nie wszystkie po to. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że to zaszczyt i obowiązek każdego rogacza, żeby wylizywać spermę kochanka ze swojej żony. Jest to kwintesencja cuckoldu. Jest to też wyraz pełnej aprobaty i szacunku męża do tego co robi jego żona z innymi facetami.

Moje doświadczenia to wylizywanie cipki, zlizywanie z brzuszka i ud oraz głębokie pocałunki w usta pełne spermy, oczywiście nie mojej.

Pięknie napisane!

Moje doświadczenie to wcieranie razem z żoną spermy kochanka w jej piersi, szyję i pupę, zlizywanie spermy kochanka z piersi i tyłeczka, oraz głębokie pocałunki zaraz po tym jak przyjęła ładunek kochanka do buzi :-))))) Oboje nas to kręci. Nie wylizywałem jeszcze cipki, ponieważ do tej pory kochali się tylko w prezerwatywie, ale żona zaczęła brać tabletki (specjalnie dla kochanka :-))) dla mnie nie chciała nigdy wcześniej słyszeć o żadnych tabletkach!!! ) i pewnie już niedługo skosztuję spermy kochanka prosto z Cipeczki mojej ukochanej Pani. Na pewno Was powiadomię, jak tylko dostąpię tego zaszczytu!!!

Notabene, żona może ze dwa, trzy razy w życiu kiedyś dawno pozwoliła mnie samemu spuścić się na piersi, a z kochankeim robią co chcą...żona po prostu uwielbia JEGO spermę na sobie, czy w buzi, wciera ją z uwielbieniem i myjąc się przez jakiś czas omija te miejsca :-))) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przeważnie wylizuje spermę kochanka z cipki żony, czy to zaraz po tym jak doszedł, czy po Jej samotnych spotkaniach i po powrocie do domu. Jedynie kilka razy zdarzyło się że kończył Jej w ustach i zaraz po się całowaliśmy, jednak z wielką ochotą również wypróbujemy opcje na innych częściach ciała, co miejmy nadzieję niedługo uda Nam się zrealizować.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...