Skocz do zawartości
rogacz_199x

zlizywanie nasienia z innych części ciała - stóp, piersi, pupy?

Rekomendowane odpowiedzi

Każde przeżywanie we dwójkę czegokolwiek jest czymś wspaniałym i umacnia więzi.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, JOI pisze:

Ależ proszę bardzo. Mnie to na przykład bardzo podnieca. To jak przeżywanie z partnerem czegoś, co do tej pory było zarezerwowane jedynie dla mnie. Poza tym... zupełnie nowe doznanie. Bardzo mocne w formie zresztą. Myślę, że istotą wszelkiej zabawy, nie tylko tej zabawy jest to, aby odpowiednio kontemplować to, co się robi. I nie chodzi mi tu o jakieś czary-mary, dni skupienia itp. ale po prostu uświadamianie sobie, myślenie o tym, i mówienie na głos co się dzieje. Wyobraźcie sobie, co dzieje się w głowie, gdy słyszę swój głos mówiący do męża: "zobacz jaki boski penis, chcesz zobaczyć co ja czuję?" po czym podaję go rozkazująco mu do ust... dlaczego nie miałoby to podniecać? To jazda po bandzie. Totalna... ale jakże przyjemna. Później, gdy partner ucieka wzrokiem, i gdy w końcu o tym rozmawiamy... czuję jak (paradoksalnie) bardzo nas to do siebie zbliżyło. 
Ktoś, kto tego nie przeżył, powie, że to zboczona i obrzydliwa bzdura. Sama kilkanaście lat temu tam bym to oceniła.

Teraz wiem, że nasza seksualność jest jak Terra Incognita. Wciąż niezbadany obszar.

A zatem... miłego odkrywania Kolumbowie! :) Be breave! 

Przekraczanie granic... 
Latanie...

Pieprzenie DUSZY...

Kto nie latał ten nie wie nic.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie jestem raczkujacym rogaczem, miałem jakiś czas temu fajna akcję.

Umówiłem że  z facetem w galeri handlowej, byczek jest fanem szpilek, zabrałem szpilki niuni A on zabrał je do łazienki,.

Zalał je masturbujac się do jej zdj.

Powiem  wam że ten stresik i adrenalina  to coś niesamowitego.  

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
17 godzin temu, Dawid93 pisze:

Witajcie jestem raczkujacym rogaczem, miałem jakiś czas temu fajna akcję.

Umówiłem że  z facetem w galeri handlowej, byczek jest fanem szpilek, zabrałem szpilki niuni A on zabrał je do łazienki,.

Zalał je masturbujac się do jej zdj.

Powiem  wam że ten stresik i adrenalina  to coś niesamowitego.  

A co Twoja "niunia" na to?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No zgodziła się je ubrać, lecz myślała że to mój ładunek. 

A ja grzecznie to posprzątałem ze  stop 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jednym słowem zataiłeś przed nią, że dla własnej przyjemności dałeś jej buty innemu facetowi oraz pokazywałeś mu jej zdjęcia. Coś mi się też wydaje, że nie byłaby tym faktem zachwycona. Jeżeli w planach masz realne otwarcie związku to wiedz, że takimi akcjami zdecydowanie oddalasz się a nie przybliżasz do realizacji tego pomysłu

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście wiem,przyznałem  się do tego .

Sytuacja z tamtego roku

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(rogacz) muszę się przyznać a w tym gronie będzie to zdecydowanie najłatwiejsze że uwielbiam zlizywać nasienie po spotkaniu lub w trakcie kiedy jestem obecny ??? 

Okazji było kilka 

Od własnego nasienia że stóp hotki po własną rękę masturbując się podczas spotkania...

Co do kochanka/ kochanków było to w chwili obecnej nasienie z cipki, pupy a że obecny kochanek mojej drugiej połowy naprawdę ma obfity orgazm to dopisać możemy jeszcze uda hotki ?? więc jeśli mogę być podczas spotkania z niecierpliwością oczekuje na swoją własną kolej a czasem trafia się taka okazja X2 w niedługim przedziale czasowym. Kiedyś taka myśl nie przeszła by mi nawet przez głowę, a co dopiero gdy by mi ktoś powiedział że mi się to spodoba. 

• Lubię 13
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...