Skocz do zawartości
rogacz_199x

zlizywanie nasienia z innych części ciała - stóp, piersi, pupy?

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie osobiście bardzo podnieca myśl o lizaniu zalanych piersi mojej żony. Problem w tym że kiedy już się na nie spuszczę i podniecenie opada to i ochota mija. Może kiedyś będzie okazja podczas zabawy w trójkącie. Podniecony z pewnością się skuszę ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A myślałem że tylko ja tak mam. Chwilę odczekaj,to pomaga :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A myślałem że tylko ja tak mam. Chwilę odczekaj,to pomaga :)

Rozmawialiśmy o tym z żoną niedawno. Wie zatem, że mnie to podnieca. Kto wie może sama o to poprosi ... To na pewno pomoże :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja też to podnieca, i strasznie lubi slyszec ze zaraz sie spuszcze na jej cycuszki i wszystko wylize

Mojej żonki jakoś specjalnie to nie kręci ale nie miała by nic przeciwko. Chciała by za to żeby ktoś obficie zalał jej cipkę i twarz ... Niestety tyle o ile nie mam nic przeciwko buzi to cipka jest zarezerwowana dla mnie ;) reszta ciała proszę bardzo heee.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Coś ze świata zwierząt:

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/10,114927,20680605,truten-ktory-chce-wspolzyc-z-krolowa-musi-usunac-pozostalosci.html#MegaMT

Dla pszczół miodnych czas rozmnażania się to akrobatyczne wydarzenie na świeżym powietrzu. Królowa-dziewica nie kopuluje z trutniami z własnej kolonii, ale wydziela feromon, który wabi innych partnerów. Po stosunku samiec zostawia w waginie królowej fragment penisa. To tzw. znamię weselne i każdy kolejny truteń, który będzie chciał współżyć z królową, musi usunąć pozostałości po poprzednim samcu. Krystyna Czubówna wspiera pszczoły, a my wspieramy Greenpeace w czwartej edycji 'Adoptuj Pszczołę' - akcji, która ma na celu wzmocnić działania służące rozwojowi rolnictwa wolnego od niebezpiecznych dla pszczół pestycydów oraz kontynuować badania naukowe nad owadami zapylającymi. To największy crowdfunding w Polsce! Wejdź na adoptujpszczole.pl i adoptuj ich jak najwięcej!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jak narazie wylizywalem swoja sperme z piersi mojej dziewczyny. Ją to bardzo kreci :) tak ze sama mi pcha glowe tam zebym wylizywal. Ona sama nigdy mojej spermy nawet nie liznela raz...

Tak samo moją deklaruje że jest mi wierną :-)

Wysłane z mojego LG-F320L przy użyciu Tapatalka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że to zaszczyt i obowiązek każdego rogacza, żeby wylizywać spermę kochanka ze swojej żony. Jest to kwintesencja cuckoldu. Jest to też wyraz pełnej aprobaty i szacunku męża do tego co robi jego żona z innymi facetami.

Moje doświadczenia to wylizywanie cipki, zlizywanie z brzuszka i ud oraz głębokie pocałunki w usta pełne spermy, oczywiście nie mojej.

Święte słowa! ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widok uległego rogacza zlizującego autograf Kochanka zostawiony gdziekolwiek na Hotce to iście nieziemski widok dla każdego ogiera alfa...

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uff akurat nie moja bajka i dobrze że moja Hotka też nie miała takich zachcianek. Z tych klimatów lubię jednak wejść w rozgrzaną Hotkę po zaspokojonym jej ciałem kochanku...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...