Skocz do zawartości
rogacz_199x

zlizywanie nasienia z innych części ciała - stóp, piersi, pupy?

Rekomendowane odpowiedzi

Mi się marzy szaleć z jakąś dupiastą kobietką w 69 w czasie, gdy jakiś ogier będzie ją od tyłu ruchał ostro w tę jej cipkę.

Od czasu do czasu może on też przekładkę robić z niej w moje usta na parę chwil.

W chwili po tym zaś, kiedy skończy w niej obfitym wytryskiem chciałbym, aby ona ostry facesitting mi zrobiła dociskając swoją cipkę ostro do ust moich, tak abym nie miał żadnego pola manewru aż.

I tak do czasu wypłynięcia z niej tej obcej spermy aż do ostatniej kropelki w moich ustach.

Wiele razy ssalem pałę kochanka po spuście w Zonie zlizując resztę spermy z kutasa kochanka  w tym czasie zalewałem Zonę trzymając jego kutasa w ustach.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się marzy szaleć z jakąś dupiastą kobietką w 69 w czasie, gdy jakiś ogier będzie ją od tyłu ruchał ostro w tę jej cipkę.

Od czasu do czasu może on też przekładkę robić z niej w moje usta na parę chwil.

W chwili po tym zaś, kiedy skończy w niej obfitym wytryskiem chciałbym, aby ona ostry facesitting mi zrobiła dociskając swoją cipkę ostro do ust moich, tak abym nie miał żadnego pola manewru aż.

I tak do czasu wypłynięcia z niej tej obcej spermy aż do ostatniej kropelki w moich ustach.

Heh. Scenariusz jak z mojego poprzedniego spotkania z zaprzyjaźnionym małżeństwem. Tak właśnie prawie się stało. Rogacz był ze swoją żoną w pozycji 69 a ja miałem zadanie bzykać, po czym sam nakazał że mam szybko się spuścić. minęło 30 sekund i to się stało. Wył z rozkoszy kiedy ze środka jego żony ściekało mu na twarz. I wiecie co ? Pozazdrościłem mu. Kazałem obiecać że następnym razem ja zajmę jego miejsce, robię się jak jekyll and hyde. To musi być emocjonujące. No zazdroszczę mu :) Dam znać jak było. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja zlizuje spermę z każdej części ciał mojej Hotki jeżeli tylko wyda mi rozkaz 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiele razy ssalem pałę kochanka po spuście w Zonie zlizując resztę spermy z kutasa kochanka  w tym czasie zalewałem Zonę trzymając jego kutasa w ustach.

mega Ci zazdroszczę! mi też się to marzy ale moja kobietka nie udźwignęłaby tego moralnie gdyby miała udział wziąć w takiej akcji...

już nie mówiąc o tym że chyba by zwymiotowała widząc jak spermę piję innego faceta ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe czy ten ciężar "moralny" wynika z zazdrości Hotki? Czy kobiety są zazdrosne o seks Rogacza z Kochankiem? Czy po prostu wynika to z takiego dość homofobicznego podejścia Hotki do seksu?

No właśnie, czy seks Rogacza z Kochankiem (choćby tylko seks oralny), to już dla Hotki za dużo i Rogacz staje się Bullem (w wydaniu bi) na co Hotka nie ma zamiaru się zgodzić?

Szkoda, że tak mało Hotek wypowiada się w tym temacie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od dawna fantazjowałem o tym aby wziąć do ust penisa naszego kochanka, niestety ani Hotka ani on nie zgodzili się na to i kończyło się na zlizywaniu nasienia ze stópek, cipki, pupy. Ale na moje szczęście 2 tygodnie temu nastąpił przełom. Podczas gdy kochanek posuwał moją Hotkę w pupe a ja masturbowałem się podziwiając akcję, Hotka kazała mi podejść do niej i klęknąć. Kiedy to zrobiłem kochanek wyjął penisa z jej pupy i posunął mnie w usta. I tak z 4 zmiany: pupa usta, pupa, usta. Spuścił mi się na język a ja bardzo szybko doszedłem z jego nasieniem w ustach. Orgazm jak chyba nigdy wcześniej i mam nadzieję, że jeszcze to powtórzę.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Orgazm jak chyba nigdy wcześniej i mam nadzieję, że jeszcze to powtórzę.

No to życzę powtórki

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlamnie moja hotka parę lat temu przyniosła trochę w swojej pisi jak brała tabletki.Miła zresztą pozwolenie na to by zrobiła to jak chce. Z tego co pamiętam kochanek skończył w jej muszelce trzy razy. Niezapomnę jej powrotu zapach sexu perfum i ich soków. Lizałem ja aż doszła.Potem tylko w buzi jak od niego wychodziła to na porzgnanie robiła mu lodzika z połykiem. Do domu miała parę metrów. Więc jak przychodziła czekałem na nią i całowała mnie namiętnie. Wszystko było czuć jego smak w ustach mojej żony

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zlizywałem spermę kochanka z brzuszka, pośladków i dwa razy opróżniałem prezerwatywę po kochanku. To dla mnie zaszczyt ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poki co zlizywalem sperme z stop ktore uwielbiam, piersi i ust ale byla to moja sperma. Sam sobie tez sie do ust spuszczalem jak bylem mlodszy i dawalem rade samemu sobie loda robic. Teraz marze o wylizaniu cipki z ktorejwylatuje sperma kochanka.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...