Skocz do zawartości
rogacz_199x

zlizywanie nasienia z innych części ciała - stóp, piersi, pupy?

Rekomendowane odpowiedzi

Poruszaliśmy też kwestię czyszczenia żony po "innym".. ba nawet wymyśliliśmy zabawę: ja i ten drugi mamy zadanie dojść (ręcznie) na jej nogi gdy siedzi na fotelu, kto dojdzie drugi ma za zadanie posprzątać wszystko.

- ja bym zmodyfikował. "Przegrany" się zatrzymuje, a wówczas czar (popęd) działa. Nawet się podkręca.

Niestety nie zralizowaliśmy tego gdyż wymiękłem w trakcie, czego obecnie trochę żałuję..

- myślę, że prawie każdy by wymiękł. W ten sposób mądra natura chroni nas przed wyczerpaniem i zejściem.

Wszak nakręcenie pozbawione amplitud, do powyższego by nas niechybnie doprowadziło.

:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

doprecyzuję zatem.. pisząc "wymiękłem" miałem na myśli faktyczny stan "ukrwienia" - po prostu nie poczułem chemii z osobnikiem uczestniczącym w zabawie.. od razu uprzedzam ewentualne komentarze tudzież teorie: moja "biseksualność" kończy się na tym co w "zabawie" ustali moja połowica/Pani i też nie daję gwarancji na realizację. Wymięknięcie nie było spowodowane jakimś szczególnym incydentem/zachowaniem/cechami osobnika, jak najbardziej sprawiał wrażenie pozytywne (chwilę sobie pogadaliśmy)- piszę to bo tchórzostwem by było kogoś "oczerniać" za jego plecami nie dając możliwości reakcji..

ja chyba jakiś taki wybredny jestem :s: albo cós..

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

doprecyzuję zatem.. pisząc "wymiękłem" miałem na myśli faktyczny stan "ukrwienia" - po prostu nie poczułem chemii z osobnikiem uczestniczącym w zabawie..

- a to chyba bardzo istotne w każdej ludzkiej relacji. Przyciąga (nie chodzi, że seksualnie) dana osoba, lub nie.

od razu uprzedzam ewentualne komentarze tudzież teorie: moja "biseksualność" kończy się na tym co w "zabawie" ustali moja połowica/Pani i też nie daję gwarancji na realizację. 

- to akurat nie powinno nikogo obchodzić, a już na pewno podlegać jakieś ocenie.

Wymięknięcie nie było spowodowane jakimś szczególnym incydentem/zachowaniem/cechami osobnika, jak najbardziej sprawiał wrażenie pozytywne (chwilę sobie pogadaliśmy)- piszę to bo tchórzostwem by było kogoś "oczerniać" za jego plecami nie dając możliwości reakcji..

ja chyba jakiś taki wybredny jestem :s: albo cós..

- bardzo dobrze, że nie próbujesz przerzucać "winy".

Myślę, że było odrobinę za szybko.

Wybredność, to raczej, a nawet na pewno. :)

Sam sobie odpowiedz, czy przed dojściem miałeś ochotę zlizać spermę?

Swoją, czy obie?

To samo pytanie, ale po dojściu?

Większość po "zjeździe" jest jakiś czas aseksualne, a wyjątki mogą to jedynie potwierdzać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sam sobie odpowiedz, czy przed dojściem miałeś ochotę zlizać spermę?

Swoją, czy obie?

To samo pytanie, ale po dojściu?

Większość po "zjeździe" jest jakiś czas aseksualne, a wyjątki mogą to jedynie potwierdzać.

Wydaję się iż już odpowiedziałem.. sobie po cichutku dużo wcześniej :mrgreen: a na tutejszym forum też odpowiedziałem.. chyba w poprzednim swoim poście i wciąż podtrzymuję.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wybredność, to raczej, a nawet na pewno. :)

- teraz dopiero zauważyłem, że nie dopisałem, a zamierzałem - zaleta

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zlizywałem z pupci brzuszka, cipeczki, piersi, plecków. Nie tylko moją i lubię to. Fajne jest.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się marzy szaleć z jakąś dupiastą kobietką w 69 w czasie, gdy jakiś ogier będzie ją od tyłu ruchał ostro w tę jej cipkę.

Od czasu do czasu może on też przekładkę robić z niej w moje usta na parę chwil.

W chwili po tym zaś, kiedy skończy w niej obfitym wytryskiem chciałbym, aby ona ostry facesitting mi zrobiła dociskając swoją cipkę ostro do ust moich, tak abym nie miał żadnego pola manewru aż.

I tak do czasu wypłynięcia z niej tej obcej spermy aż do ostatniej kropelki w moich ustach.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No, fajniutkie masz marzenie, życzę spełnienia i realizacji. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że to zaszczyt i obowiązek każdego rogacza, żeby wylizywać spermę kochanka ze swojej żony. Jest to kwintesencja cuckoldu. Jest to też wyraz pełnej aprobaty i szacunku męża do tego co robi jego żona z innymi facetami.

Moje doświadczenia to wylizywanie cipki, zlizywanie z brzuszka i ud oraz głębokie pocałunki w usta pełne spermy, oczywiście nie mojej.

aż nie mogę się doczekać. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...