Skocz do zawartości
rogacz_199x

zlizywanie nasienia z innych części ciała - stóp, piersi, pupy?

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek michal93bull

Miałem przyjemność zlizywać z cipki mojej Pani, z cycuszków, ssałem ospermione sutki, z brzuszka i nóżek i oczywiście z tyłeczka i raz dała mi buziaka jak kochanek ospermił jej usta. Ale ostatnio bardzo mnie podnieca taka zabawa:

Moja Pani pracuje w sklepie a ja niedaleko niej i dostaje takiego smsa: PRZYSZEDŁ DO MNIE FAJNY KLIENT, ZARAZ ZWALE MU KONIA, BIEGIEM PSIE DO PANI, DOSTANIESZ OSPERMIONE MAJTKI. szybko zjawiam sie pod sklepem, zauważam tylko jak wychodzi jakiś zadowolony gościu, wchodzę do środka, moja Pani stoi, uśmiecha się OTWÓRZ USTA, otwieram je posłusznie, a Pani wpycha mi do ust ospermione swoje majteczki. A TERAZ BIEGIEM PSIE Z POWROTEM DO PRACY, WYPIERZ MI MAJTECZKI, WYSUSZ JE I PRZYNIEŚ JAK NAJSZYBCIEJ BO DO TEGO MOMENTU BĘDĘ OBSŁUGIWAĆ BEZ MAJTEK.

Daj losie, żeby i u mnie w okolicy w jakimś sklepie taka narwana ekspedientka na życie zarabiała :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek kam

ja jeszcze nie zadebiutowałem ale chyba jestem blisko :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja jeszcze nie zadebiutowałem ale chyba jestem blisko :-)

Trzymam kciuki ^^ i polecam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zlizywanie spermy kochanka jest świetną metodą na dominacje a w szczególności na przełamanie oporów, które posiada jeszcze uległy rogacz. Najfajniejsze były momenty kiedy rogacz po raz pierwszy w ogóle spotkał się ze smakiem mojej spermy i ode razu musiał ją zlizać z podłogi czy wyciekająca z odbytu. Przekroczenie tej granicy )strachu i upodlenia) jest dla wielu czymś najbardziej podniecającym, potem to już rutyna :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mogę i chętnie to robię do momentu aż sam nie dojdę, więc w tej sytuacji pozostaje wylizywanie po kimś, jak ja dojdę to czar pryska i nie mam ochoty

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam tak samo. Jak jestem na maksa podniecony to zliże wszystko z każdej części ciała i szybko dochodzę, chyba że się powstrzymuję to dochodzę później ale po wytrysku już nie mam ochoty na nic :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi sie zdarzylo kiedy to zona w lozku dominowala;) tez po orgazmie trace ochote ale za to mamy z zona sypialnie na poddaszu i kazala sie zaprzec nogami o strop w pozycji swiecy z wf-u;) wytrzepala usta przytrzymala i wszystko ladnie trafilo w otwarte usta wyjscia nie bylo polknalem;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Coz... dla chcacego nic trudnego a dla zony zrobie wszystko:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmm.. to ja również dodam trzy grosze: u nas standardem jest to iż jak już zaspokoję swoją Panią mam krótką szansę na zbliżenie się do wytrysku -lecz tylko podczas pieszczot manualnych z jej strony-

jednak nie dane mi jest już od jakiś ładnych 4 miesięcy "normalnie" skończyć.. albo żona sama przerywa tuż przed (zna już mnie dość dobrze aby wiedzieć kiedy się zbliżam) lub muszę sam dać sygnał/przerwać jej pieszczoty (co jest cholernie niewdzięcznym zadaniem)..

nieraz pomimo przerwania owych zabiegów, niejako "z rozpędu" dochodzi do mikro wytrysku/kropelkowania (taki zrujnowany orgaźmik, tylko na takie mam przyzwolenie) wtedy moim zadaniem jest wszystko posprzątać - najcześciej z jej brzuszka lub piersi lub palców.. początki były ciut trudne ale teraz już nie mam zahamowań :wub:

marzy mi się móc wysączyć ową substancję :roll: z jej muszelki -a w głębokich marzeniach nie byłaby ona moja lecz jej kochanka :roll:

Poruszaliśmy też kwestię czyszczenia żony po "innym".. ba nawet wymyśliliśmy zabawę: ja i ten drugi mamy zadanie dojść (ręcznie) na jej nogi gdy siedzi na fotelu, kto dojdzie drugi ma za zadanie posprzątać wszystko. Niestety nie zralizowaliśmy tego gdyż wymiękłem w trakcie, czego obecnie trochę żałuję..

Jest też dosyć istotna kwestia "zdrowotna" którą podpowiada rozsądek..

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...