Skocz do zawartości
rogacz_199x

zlizywanie nasienia z innych części ciała - stóp, piersi, pupy?

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy tu piszą sami bajkopisarze czy też nie dbacie o swoje zdrowie. Nigdy nie zlizywałem spermy jej kochanka....

A ja zakończę po swojemu: - i wcale nie mam takiej potrzeby, ale z początkiem Twojej wypowiedzi zgadzam się w 100%.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To nie bajkopisarze tylko piszą w stanie podniecenia. Ja też gdy jestem podniecony, wydaje mi się, ze tak bym zrobił.

Jak zaczynam myśleć - to już nie(bardzo).

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zeeolog dobrze prawisz (polać mu). Oglądając filmy, fantazjując w stanie wielkiego podniecenia byłem skłonny pomyśleć, że wylizałbym z biustu (tylko i wyłącznie). Po skosztowaniu odrobiny własnej stwierdziłem, że nie ma mowy, zero kontaktu z czyjąś spermą nie licząc oczywiście podziwiania śladów na ciele mojej Żony.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z cipki, brzuszka, piersi tak. Ze stóp podłogi już nie. To już wolałbym by byczek spuścił się mi do ust.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam i od czasu do czasu praktykuję to ze swoim nasieniem. Ostatnio w tym tygodniu - po pozycji "na pieska" skończyłem wstępnie ręką na jej plecach. Nie zostawiłem ani kropli. Ale i tak najfajniej jest z piersi.

Chwilę "po" bywam nieco tym zażenowany. Zastanawiam się jak ona to odbiera. Mimo, że pytałem i powiedziała, że spoko.

Fajnie byłoby kiedyś spróbować byczego nasienia. Może kiedyś. Ostatnio zauważyłem światełko na końcu dłuuuuugiego tunelu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek lukrowy

Podobnie jak przedmówca ze swoim nasieniem problemu nie mam, a kwestia ogiera... jeszcze nie mam doświadczeń, ale chciałoby się.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja zarzyczyła sobie, bym obciągnął Panu. Zrobiłem to, nawet sie mi spodobało. Pojłknąć nie połknę, ale do ust przyjmę wytrysk.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem przyjemność zlizywać z cipki mojej Pani, z cycuszków, ssałem ospermione sutki, z brzuszka i nóżek i oczywiście z tyłeczka i raz dała mi buziaka jak kochanek ospermił jej usta. Ale ostatnio bardzo mnie podnieca taka zabawa:

Moja Pani pracuje w sklepie a ja niedaleko niej i dostaje takiego smsa: PRZYSZEDŁ DO MNIE FAJNY KLIENT, ZARAZ ZWALE MU KONIA, BIEGIEM PSIE DO PANI, DOSTANIESZ OSPERMIONE MAJTKI. szybko zjawiam sie pod sklepem, zauważam tylko jak wychodzi jakiś zadowolony gościu, wchodzę do środka, moja Pani stoi, uśmiecha się OTWÓRZ USTA, otwieram je posłusznie, a Pani wpycha mi do ust ospermione swoje majteczki. A TERAZ BIEGIEM PSIE Z POWROTEM DO PRACY, WYPIERZ MI MAJTECZKI, WYSUSZ JE I PRZYNIEŚ JAK NAJSZYBCIEJ BO DO TEGO MOMENTU BĘDĘ OBSŁUGIWAĆ BEZ MAJTEK.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...