Skocz do zawartości
rogacz_199x

zlizywanie nasienia z innych części ciała - stóp, piersi, pupy?

Rekomendowane odpowiedzi

zlizywanie czy spijanie spermy kochanka żony przez rogacza jest objawem skłonności homoseksualnych i poddańczych. 

Co kto lubi.

Zmieniłbym Twoją wypowiedź na "homoseksualnych i/lub poddańczych". Nie ma we mnie nic ze skłonności homoseksualnych, natomiast poddańczych owszem. Ale nic z homoseksualnych, zero w tym temacie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek MaxpervDomBull

Abstrahując od rozważań, czy to homoseksualne, czy wedle mojej opinii takie humiliating forced bi - 

to pytanie do rogaczy -

a gdybym się jako byczek spuścił w Twojej kobiecie, po czym byś patrzył jak moje nasienie cieknie po jej nodze, albo generalnie spada z niej na podłogę - podniecałoby Cię zlizywanie spermy z podłogi przed Twoją żoną i jej kochankiem?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek szalony

Abstrahując od rozważań, czy to homoseksualne, czy wedle mojej opinii takie humiliating forced bi - 

to pytanie do rogaczy -

a gdybym się jako byczek spuścił w Twojej kobiecie, po czym byś patrzył jak moje nasienie cieknie po jej nodze, albo generalnie spada z niej na podłogę - podniecałoby Cię zlizywanie spermy z podłogi przed Twoją żoną i jej kochankiem?

No, tu dużo ma do powiedzenia kwestia czystości owej podłogi. A ja najbardziej lubię zlizywać spermę z ciałka mojego kochania, alibo wylizywać jej mokrą, ospermioną cipeczkę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to pytanie do rogaczy -

Odpowiadając na Twoje pytanie, odnośnie podłogi, to tak, podniecałoby by mnie to, tego jeszcze nie robiłem, ale z wielką ochotą zlizałbym i z podłogi. Natomiast jeśli chodzi o zlizywanie z cipeczki, piersi, nóg, czy tyłeczka żony, to jak pisałem wcześniej, jest to dla mnie przyjemność i obowiązek i często tak robimy. Czasem Żona z Kochankiem każą zlizać, czasem żona wciera w siebie naktar i daje oblizać później swoje rączki :-) :roll:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zlizywałem spermę kochanka/kochanków w zasadzie z prawie każdego miejsca ciała mojej żonki z wyjątkiem cipki ponieważ tam zawsze jest z gumką. Najbardziej kręci mnie zlizywanie ze stópek, a już naj, naj w obecności kochanka tuż po wytrysku. Moja małżonka zawsze przywozi do domu jego soczki. Myje się dopiero po powrocie. Czasami każe mi zlizywać spermę z jej bucików gdy wsadziła ospermione stópki do nich. Kręci mnie zapach spermy pomieszany z zapachem jej stópek.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętam mój pierwszy kontakt z własną spermą. Długo się do tego zbierałem. Problem zawsze był w tym, że zaraz po wytrysku całe podniecenie opada i jakoś nie mogłem się przełamać ;-) Kiedyś jednak w trakcie seksu wytrysnąłem na jej mięciutki brzuszek i po chwili zacząłem zlizywać spermę. O dziwo tak mnie to nakręciło, że po chwili znów byłem gotowy do akcji. To było naprawdę niesamowicie podniecające. Pamiętam zaskoczenie na jej twarzy, nie wierzyła że się przełamię ;-) Warto było!

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek moniapc

Do wszystkich rogaczy tutaj:zlizalibyscie sperme z moich dziurek??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do wszystkich rogaczy tutaj:zlizalibyscie sperme z moich dziurek??

Niejeden pewnie by zlizał;). Ja z całą pewnością ;D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...