Skocz do zawartości
rogacz_199x

zlizywanie nasienia z innych części ciała - stóp, piersi, pupy?

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwszy raz zlízywałem z cipki zony, a było tego bardzo duzo. Pare razy udało sie nawet po dwoch kochankach zony jak konczyli w srodku.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek rogacz2014

ja awse lie moja taki mam rozkaz ale kilka juz posprzatalem po byczku z pizdeczki 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tylko swoją póki co tylko zlizywalem. Ale chyba juz z każdego miejsca. A polecenia zlizania badz nie dostaje po fakcie. Mimo wszystkobpreferuje finisz w ustach i dostac soczystego buziaka :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem więc, że nie ma dla Ciebie fajniejszego widoku, bo o smaku spermy w ustach to może pogadać z nami Twoja Żona.

żona:

pewnie chodzi o pocałunek rogacza z hotką po finale z kochankiem. nie pomyślałeś?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem że Ona, przekazuje mu ten smak, wtłaczając mu ją do ust. Tę spermę... O tym akurat bym nie pomyślał. Pewnie dlatego że nie jestem smakoszem ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pięknie napisane!

Moje doświadczenie to wcieranie razem z żoną spermy kochanka w jej piersi, szyję i pupę, zlizywanie spermy kochanka z piersi i tyłeczka, oraz głębokie pocałunki zaraz po tym jak przyjęła ładunek kochanka do buzi :-))))) Oboje nas to kręci. Nie wylizywałem jeszcze cipki, ponieważ do tej pory kochali się tylko w prezerwatywie, ale żona zaczęła brać tabletki (specjalnie dla kochanka :-))) dla mnie nie chciała nigdy wcześniej słyszeć o żadnych tabletkach!!! ) i pewnie już niedługo skosztuję spermy kochanka prosto z Cipeczki mojej ukochanej Pani. Na pewno Was powiadomię, jak tylko dostąpię tego zaszczytu!!!

Notabene, żona może ze dwa, trzy razy w życiu kiedyś dawno pozwoliła mnie samemu spuścić się na piersi, a z kochankeim robią co chcą...żona po prostu uwielbia JEGO spermę na sobie, czy w buzi, wciera ją z uwielbieniem i myjąc się przez jakiś czas omija te miejsca :-))) 

Jakiś czas temu pisałem, że powiadomię Was, kiedy tylko dostąpię zaszczytu skosztowania spermy Pana Kochanka prosto z cipeczki Pani Żony. Udało się !!!! :-))))) Lizałem już wcześniej Jej muszelkę po randce z Panem, kiedy wracała do domu, ale tym razem, było to zaraz bezpośrednio po zalaniu cipki mojego Skarba :-))))) bardzo się spełniłem jako rogacz, Pani z Panem też mocno zadowoleni..był to dla mnie zaszczyt, obowiązek i ogrooomna przyjemność :-)))) Pycha!!!

• Lubię 5
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Valenth

Oczywiście czyszczenie z każdej części ciała jest obowiązkiem dla rogacza, czy to bedzie twarz czy pupa czy pośladki , stopy, ewentualnie czyszczenie podłogi lub miejsca wymagającego czyszczenia. Również czyszczenie prezerwatywy czy kiedy po finiszu bull "brudzi" sobie penisa w tejże spermie i dokładne go wyczyszczenie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek paradox

mojej kiedyś nalał jeden facet ,miał wielkiego grubego ,nie wiedziałem że się już zlał,jak zjechałem do lizania ,zatrzymała mi głowę i nie pozwoliła szepnęła nie liż bo mi nalał.byłem tak napalony ,że chętnie bym posprzątał ale się wstydziłem.chyba to wyczuła .po jakimś czasie zrobiliśmy trójkąt z jednym fajnym obdarzonym facetem,ujeżdżała mnie a on ruchał ją do buzi ,spuścił się,miała pełno w buzi troszkępołkneła zaczęła mnie całować i wpuściła mi resztę do buzi ,byłem w szokuale mi się podobało byłem napalony ona hyba też.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zlizywanie czy spijanie spermy kochanka żony przez rogacza jest objawem skłonności homoseksualnych i poddańczych. 

Co kto lubi.

• Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...