Skocz do zawartości
rogacz_199x

zlizywanie nasienia z innych części ciała - stóp, piersi, pupy?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja miałem okazje wylizać cipkę wypełnioną moją spermą kilka razy i mokre pocałunki się też zdarzyły :) coś pięknego.Marzenia idą dalej,po kochanku z cipki,pupy,piersi,z buzi z pocałunkiem.Oby się spełniły ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Caluje się często z moją panią po oralu i czuć swoją spermę co zazwyczaj nie jest zamierzone ale moją największą fantazją jest spust kochanka na stópki mojej kobiety po czym dokładne czyszczenie :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest cos niesłychanie niewytłumaczalnego.  Był taki okres, że to nie wchodziło w rachubę. Kochaliśmy się parami, z wymianą partnerów.

Ale to było wszystko. Pewnego powrotu z takiej imprezyJak zwykle zaczęliśmy się kochać, bardzo. Ja oczywiście do minetki, ale zona jakoś tak się wzdrygnęła. Nie wiedziałem o co chodzi, i troszeczkę "par force" dossałem się do wilgotnych warg,... i poczułem ogromną wilgoć i ekscytujący smak. Myślałem, że to fakt dużego wcześniejszego podniecenia i ewentualnie sprawa menu na imprezie. Byłem tak podniecony tą minetką jak nigdy miałem orgazm robiąc mojej ukochanej minetkę!

Później mi powiedziała, że kumpel sie zapomniał, i cały spust zostawił w cipce. To był pierwszy raz, bo wcześniej umówiliśmy się że do środka nie będziemy kończyć, i dlatego żona trochę nie wiedziała, czy nie bedę się wściekał.

Naprawdę nie potrafię wytłumaczyć, co jest takiego fascynujacego w robieniu minetki po spuście kochanka?

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety z cipki żony nigdy nie miałem okazji wypijać spermy i raczej nie będę miał :( Żonka robi to tylko w gumkach bo ma obsesję aby czymś się nie zarazić.

Zlizuje natomiast spermę jej kochanków z innych części ciała, najczęściej jest to brzuszek i piersi. Żonka nigdy nie kąpie się po seksie z kochankiem tylko wraca tak do domu, mówi mi gdzie tym razem się spuścił i każe wylizać resztki.

Często też całuje mnie głęboko z języczkiem zaraz po tym jak zrobiła komuś laskę... smak spermy obcego faceta w ustach twojej żony to jest coś niesamowitego...

Kiedyś też wzięła mnie ze sobą na szybki numerek w samochodzie z obcym facetem. Ja siedziałem na przednim siedzeniu a ona robiła mu loda na tylnim. Miał bardzo obfity wytrysk i zalał jej pół twarzy. Ona wtedy nachyliła się do mnie i powiedziała "A teraz zliż wszystko grzecznie"... coś niesamowitego...

Swojej spermy raczej nigdy nie zlizuję bo po orgazmie natychmiast pryska całe moje podniecenie i wydaje mi się to wtedy obrzydliwe ;) Raz chyba tylko się zdarzyło. Żonka wróciła z randki i powiedziała, że jest tak zmęczona, że już nie ma siły na seks ze mną ale jak chcę to mogę sam się zaspokoić i spuścić na jej stopki w pończoszkach kiedy będzie mi opowiadać co robiła z kochankiem. Jak już się spuściłem to kazała mi wszystko zlizać. Ja byłem wtedy tak niesamowicie nakręcony, że nawet po orgazmie moje podniecenie nie opadło i posłusznie wyczyściłem językiem jej stópki. Piękne przeżycie :)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że to zaszczyt i obowiązek każdego rogacza, żeby wylizywać spermę kochanka ze swojej żony. Jest to kwintesencja cuckoldu. Jest to też wyraz pełnej aprobaty i szacunku męża do tego co robi jego żona z innymi facetami.

Zgadzam się z kolegą. 

Ja bardzo miło wspominam pocałunek z moim Kochanie zaraz po tym jak zaspokajała swojego kochanka ustami. On oczywiście spuścił się jej do ust a Ona zostawiła w ustach trochę spermy dla mnie i dała mi bardzo namiętny pocałunek. Czułem dokładnie smak jego nasienia, niesamowite przeżycie. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że to zaszczyt i obowiązek każdego rogacza, żeby wylizywać spermę kochanka ze swojej żony. Jest to kwintesencja cuckoldu. Jest to też wyraz pełnej aprobaty i szacunku męża do tego co robi jego żona z innymi facetami.Moje doświadczenia to wylizywanie cipki, zlizywanie z brzuszka i ud oraz głębokie pocałunki w usta pełne spermy, oczywiście nie mojej.

Podnieciłeś mnie swoją wypowiedzią !
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podnieciłeś mnie swoją wypowiedzią !

I właśnie takie Kobiety, Pani i Panowie to skarb najprawdziwszy! :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek rogacz1985

Jestem nowy ale mysl o spermie wyplywajacej z cipska mojej zony po obcym cos wspanialego, a co powiecie na to ze moja zona podczas sexu ciagle marzy o obcym a czasem nawet o kilku, ostatnio podczas sexu miala taka fantazje i mi szeptala do ucha ze chce zeby ja ruchalo 2 lub 3 mlodych wygolonych ogierow, i zeby nie uzywali gumek bo chce czuc jak ich nasienie wlewa sie w jej rozpalone cipsko, strasznie mnie to kreci a zona niemal przy kazdym stosunku o tym gada, lub o innch fantazjach

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie z moją ówczesną partnerką było tak: kochaliśmy się na jeźdźca. Jako że mieliśmy trochę przerwy, to podjęliśmy szybką decyzję, że pierwszy orgazm dla mnie na "uspokojenie":) Właśnie w tej pozycji doszedłem, ale po orgazmie wciąż kołysała się na mnie, w naszych soczkach. Czułem jak część z nich wypływa i wtedy ona zaczęła powoli przemieszczać się do mojej twarzy, znacząc teren po drodze soczkami. Tak się ułożyła, że miałem piękny dostęp do jej cipki, a ona widok. I poprosiła aby ją wylizywać i pieścić do orgazmu. W ten sposób poznałem smak własnej spermy. Podniecało to nas obojga i weszło jako nowy, stały punkt "programu", choć niekoniecznie w tej samej konfuguracji :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek rogacz1985

Ja miałem okazję parę razy już wylizać swoją ze spermy, pare razy wybierałem z cipki i kilka razy z ciałka, ale najbardziej podobała mi się akcja jak stukaliśmy się w łazience, żona usiadła na zlewie, jedna noga na pralce druga na wc, uda szeroko rozwarte i tak po paru pcheciach powiedziałą, kończ we mnie, zastygłem tak pare sekund, a żona  teraz to wyliż psie:-) Bardzo czesto mnie tak nazywa i nie tylko tak, mieliśmy wcześnie tydzień bez sexu i jak ujżałem ile tego jest to oszalałem na ten  widok, wylizałem żone do sucha i bardzo mi się to spodobało.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...