Skocz do zawartości
rogacz_199x

zlizywanie nasienia z innych części ciała - stóp, piersi, pupy?

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym zapytać rogaczy, którzy już mają takie doświadczenia za sobą:

Czy jest to zawsze wylizywanie cipki czy kręci was też zlizywanie nasienia z innych części ciała - stóp, piersi, pupy?

I czy zaczęło się od razu od finiszu w cipce, czy może były to jakieś inne miejsca?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak na razie zlizywałem z cipki, ust, piersi, ud i brzucha mojej Pani.......swoją sperme :). Ale fantazjujemy, że  dwóch lub trzech chłopaków spuściło sie w Niej, na Nią a ja zlizywałem z niej każdą kropelke a potem sam włożyłem w Nią kutasa po wytrysku wylizałem całe uda i cipke.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nigdy jeszcze nie lizalem spermy,ale mam takę i moja hotka też tego chce,żebym zalał jej cipke,ponieważ lubie lizac jej stopki i zalewać to stopek też chetnie bym zlizal. Nie mówiłem jej jeszcze że najbardziej chciałbym wylizać jej cipke po spuście kogoś obcego.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja miałem do tej pory przyjemność z piersi i głębokie pocałunki w usta wypełnione nasieniem.

Ale mam nadzieję że uda mi się zwiedzić inne obszary ciała mojej kochanej żonki.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja póki co też tylko swoją miałem przyjemność zlizywać :( (Buty, Stopy, cipka... )

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja miałem do tej pory przyjemność z piersi i głębokie pocałunki w usta wypełnione nasieniem.Ale mam nadzieję że uda mi się zwiedzić inne obszary ciała mojej kochanej żonki.

Aha, chciałbym nadmienić że to nie było moje nasienie :)
  • Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Unfa1thful

Nie cudzej, ale miałem okazje zlizywać swoją, za pierwszym razem moja kobieta pocałowała mnie od razu po lodzie z moja sperma w ustach i co mnie zdziwiło - spodobało mi sie. Później miałem wiele razy możliwość zlizania z piersi, brzuszka, tyłeczka a najlepiej a kiedy kończyłem w środku ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wylizuje oczywiście.. to podstawa.. uwielbiam minete po spuście w jej pitce..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że to zaszczyt i obowiązek każdego rogacza, żeby wylizywać spermę kochanka ze swojej żony. Jest to kwintesencja cuckoldu. Jest to też wyraz pełnej aprobaty i szacunku męża do tego co robi jego żona z innymi facetami.

Moje doświadczenia to wylizywanie cipki, zlizywanie z brzuszka i ud oraz głębokie pocałunki w usta pełne spermy, oczywiście nie mojej.

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zlizywałem jak narazie z buzi, nie swoją, troszeczke :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...