Skocz do zawartości
Jurysta

Cuckold a psychika kobiety i jej podejście do tematu

Rekomendowane odpowiedzi

Drogie Panie jaka była wasza reakcja przy pierwszych zmiankach partnera na temat zdrady kontrolowanej, a dla tych co spróbowali i praktykują pytanie jak ewoluowały w was myśli na ten temat, od piwerwszej do najbardziej aktualncych. Jak zmieniało się wasze podejście i na jakie plusy i minusy na trafiłyście po drodze.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaiste ciekawy temat, a ataki brak odpowiedzi.

Piszę więc by przesunąć go trochę wyżej w wyświetlaniu, możne się jednak znajdą panie na tyle zaangażowane, by odpisać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaiste ciekawy temat, a ataki brak odpowiedzi.

Piszę więc by przesunąć go trochę wyżej w wyświetlaniu, możne się jednak znajdą panie na tyle zaangażowane, by odpisać.

Wy również bardzo wiele wnieśliście do tematu :) To może zaczniecie od siebie, a dokładnie od Pani w Waszym związku?
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Coś jak moja kochana żona

Zwłaszcza, ze uprawialiśmy już seks grupowy

Kochała się z innym

Teraz znów się waha

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Stan obecny:

Absolutnie nie ma mowy. Ja? Z obcym facetem? nieeee.... :)

A wróci ten stan ?

no może... w sumie to to ciekawe jest...

Moze mały zakład z Twoim mężem o to?

A moze z Tobą........

Ja stawiam ze wróci...

Co mogłoby być przedmiotem zakładu ......no własnie co, lub...?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

chciała bym żeby był.pod innym nickiem ... ale to niestety niemożliwe... ooo to nie on i uwierzcie mi na prawdę podpytywałam nawet kiedyś, ale nie "wybij to sobie z głowy" :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy nie wiadomo czy Agent to nie jest podwójny Agent :) Wybij to sobie z głowy, oho ho... czy ja bym Cię zdradził? Nigdy! :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ułłł widzę że panie naprawdę twarde są i przy takiej drobnostce jak cuckold psychika pozostaje bez zmian.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas chyba tak standardowo :)

Za pierwszym razem, jak Deagostiino wspomniał co go kreci, były ciche dni bo nawrzeszczałam i słowa w stylu nigdy w życiu, przecież to niemoralne.

Potem stwierdziłam, że musiał się przez to poczuć strasznie. To tak jakbym mu mówiła, że ja jestem lepsza, bo moralna a on gorszy, bo żąda ode mnie takich wyczynów. Wtedy znalazłam to forum. Natworzyłam masę tematów i przewertowałam wszystkie istniejące, żeby się oswoić i zrozumieć, bo przecież, coś co kreci mojego Pana nie może być straszne.

Najfajniej było stwierdzać co parę kroków ile to ma plusów :)

że nigdy nie dojdziemy do momentu kiedy się nim znudzę

że on się mną nigdy nie znudzi

że żadna kobieta w jego oczach tak pociągająca jak ja nie będzie

zawsze chciałam spróbować DP

kiedyś na pewno spróbuję GB

mogę podrywać facetów i cieszyć się z tego

Było dużo rozmów na koniec których zgodziłam się, ale koniecznie miał być on razem ze mną. Trójkąt, żadna akcja solo. ( Ostatnie wydarzenia dowodzą że ludzie się zmieniają jednak:P i na akcje solo czas też nadchodzi) Obu stronom to pasowało i wyszło... Nie żałuje i będą następne na pewno... Moje fantazje stały się bogatsze o jeszcze jedną osobę.. A że łączymy nasze fantazje, to zawsze wygląda to bardzo kolorowo :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

do wrednej zony

kiedys dawno temu zobaczylem jak do mojej pani ostro dobiera sie kolega a ona nie dosc stanowczo sie broni... chcialem zabic ja i jego. on" dostal po ryju "a z zona o malo co sie nie rozstalismy.... dzis po wielu latach jak namowie zone by mi opowiedziala co sie wtedy dzialo to jestem strasznie nakrecony.... wierz mi wszystko sie zmienia wiec nie skreslaj swojego meza i w tym temacie.

dzis rozgladamy sie za materialem na kochanka dla niej ....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...