Skocz do zawartości
DominaParka21

Upokorzenie rogacza

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie do ogierów jak i hot wife:

-W jaki sposób najbardziej zdarzyło wam się najbardziej upokorzyć rogacza? Mam tutaj na myśli czynności które mogły wyniknąć z waszej inicjatywy, ale też zrobiłyście to za namową ogiera/zrobiliście to za namową hot wife albo... za namową samego rogacza.

Co wtedy czuliście/czułyście? Satysfakcja? Mega podniecenie? Czy może strach że postawiłyście/postawiliście krok za daleko? 

Moim zadaniem pytanie jest ciekawe, bo i pozwoli nam to zaobserwować do czego są w stanie posunąć się użytkowniczki naszego forum  :redevil:, ich ogierzy, jak i poznać wiele nowych fantazji i pomysłów.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mi nie zdarzyło się upokarzać rogacza, trafiałem na takich, którzy chcą być poniżani i wcale mi to nie przeszkadza

gdybym wiedział, że rogacza i Hotkę bawią takie zabawi to dlaczego by nie 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Robił za kelnera.

Musiał założyć pas cnoty.

Oglądał grę wstępną potem musiał wyjść.

Zakładał mi prezerwatywę.

Hotka dla pokazania kto rządzi, przeleciała go strapon.

Musiał posprzątać po sobie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...