Skocz do zawartości
paradisoperduto

co odpowiesz na pytanie Kobiety: powiedz mi to, co chcesz, żebym o Tobie wiedziała...

Rekomendowane odpowiedzi

Niby pytanie zagadka, a tak naprawdę zdradliwy test.

Co ja bym odpowiedział?

Na żywo pewnie jakąś żartobliwą głupotę, teraz gdy mogę się na spokojnie zastanowić, może żartobliwą mniejszą głupotę, a może nawet trochę intrygę?

Odpowiadając oczywiście na początku śmiechem, powiedział bym pewnie coś w stylu: "Nie zarażam syfilisem, HIVem, ani innym dziadostwem. Nie wydzwaniam po nocach, choć zawsze wysłucham. A największą przyjemność sprawia mi widok satysfakcji i zapomnienia na twarzy kobiety." ;)

Może później wpadnie mi do głowy coś lepszego? ;D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dobre pytanie, sam je będę zadawał :). Coś na zasadzie: co chcesz mi powiedzieć, ale się wstydzisz.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czego konkretnie nie lubisz o sobie mówić? Czy generalnie nic o sobie nie mówisz?

Chodziło mi o to, że nie lubię takich pytań.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdarza mi się zadawać takie pytanie. Jestem ciekawa, jak widzą się inni, choć wiem, że trudno ocenić się obiektywnie.

Odpowiedzi mogą być różne, od godzinnego elaboratu do "jak się spotkamy, to sama zobaczysz".

Ale każda odpowiedź, w każdej formie, coś mówi o człowieku, jej brak również.

Chodziło mi o to, że nie lubię takich pytań.

To też jest odpowiedź :) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...