Skocz do zawartości
paradisoperduto

Naprawdę dobre teksty, jakimi powalili Was na kolana faceci

Rekomendowane odpowiedzi

A to już mówiłeś ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To już wolę:

Hej dziewczyny w górę kiecki

jedzie ułan mazowiecki.

Niemca w hełm* a szable w dłoń

bolszewika goń goń goń.

* potocznie o marszczeniu pingwina

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

trochę taki osmutniały ów temat, a na pewno się innym zdarzyło coś.. co powaliło na kolana

odświeżam ...

mnie rozwalił na łopatki i spowodował to, że pojechałam niemalże od razu i pozwoliłam się poznać, choć wcale ze sobą prawie nie rozmawialiśmy...

„ nie chcę Ci się oświadczyć, chcę Cię tylko poznać   :) "

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To ja spróbuję inaczej.

Przetestuję swój pomysł:

Droga użytkowniczko forum wyobraź sobie, że idziesz (np. w galerii) masz na sobie w miarę "wyjściowy zestaw" .

Z przeciwka idzie facet, zbliżając się, z lekkim uśmiechem mierzy cię od stóp do głów i mówi "Wow..., ależ ładnie wyglądasz".

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z przeciwka idzie facet, zbliżając się, z lekkim uśmiechem mierzy cię od stóp do głów i mówi "Wow..., ależ ładnie wyglądasz".

a mi się to zdarzyło i to w ciągu ostatniego roku dwa razy... mało tego raz zostałam złapana za ramiona i ucałowana w policzek a raz złapana za dłoń i w nią ucałowana

słowa były komplementami, jednak dopasowanymi do mnie... jak zareagowałam? ooooczy mi się szeroko otworzyły a komunikat dopiero docierał po chwili... :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie uważacie, że za takie komplementy, można trafić do akcji #metoo?

Czytając, dyskusje w innym temacie dochodzę do takich wniosków.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj usłyszałam to od mojego Kochanego Męża po imprezie Mikołajkowej :

"Kochanie, ale Ty dzisiaj sexownie wyglądałaś. Jak patrzyłem tak na Ciebie, to ... no no ..."

Temu tekstowi towarzyszył szczery i ciepły wzrok Męża. To było piękne :). A mnie się zrobiło mięciutko i robiłam maślane oczka do Męża. :wub:

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale czyja prawda? Bo jakoś u mnie zwykłe "cześć" nie jest drogą do sukcesu. :P

bo Ty Zoł taka na nie zawsze jesteś.......no ...prawie zawsze...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobiety! Spokój! Nie kąsać się nawzajem! Kąsać mężczyzn!

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...