Skocz do zawartości
paradisoperduto

Naprawdę dobre teksty, jakimi powalili Was na kolana faceci

Rekomendowane odpowiedzi

Jedno nieodpowiednie potrafi mnie zrazić na amen, bo kołacze mi po głowie jeszcze długo później i nie chce się odczepić

Zgadzam się z Tobą. A teraz uwaga, wkręcam Ci mantrę. Znasz tę piosenkę "Ogórek ogórek, ogórek, zielony ma garniturek i czapkę i sandały, zielony zielony jest cały"? To niech Cię teraz prześladuje przez cały dzień ;) Ja już mam przesrane, bo się ode mnie nie odczepi. Serio!

Wszelki zdrobnienia, cycuszki, cipeczki i tym podobne brzmią dla mnie żałośnie i nie mają prawa zadziałać.

Nienawidzę słowa:

Dupka.

"Ale masz śliczną dupkę. Na przykład.

oczywiście nie przestanę, dopiero jak się zmęczę napluję na twój tyłek, wcisnę tam kutasa i spuszczę się ciągnąć cię za włosy

i tak trzymać! :D Wzorowa interpretacja!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z Tobą. A teraz uwaga, wkręcam Ci mantrę. Znasz tę piosenkę "Ogórek ogórek, ogórek, zielony ma garniturek i czapkę i sandały, zielony zielony jest cały"? To niech Cię teraz prześladuje przez cały dzień ;) Ja już mam przesrane, bo się ode mnie nie odczepi. Serio!  O żesz Ty! Za co to? :) na szczęście nie zadziałało, od rana jestem muzycznie wkręcona w zupełnie co innego... ("I told you, i was trouble, you know, I'm no good..."); ale bardzo Ci współczuję :) Nienawidzę słowa: Dupka. "Ale masz śliczną dupkę. Na przykład.  Tak, to brzmi infantylnie. A co powiesz na "piersiątka" - nie wiem czy jest coś bardziej aseksualnie brzmiącego dla mojego ucha...  i tak trzymać! :D Wzorowa interpretacja!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tjaaa...

Zdrobnienia są beznadziejne - no, może z wyjątkiem 'cipki' - w sprzyjających okolicznościach...

Ale... czasem nie da się ich nie używać...

Śliczna smukła dziewczyna, z piękną małą .....(dupcią) i ślicznymi, niedużymi...(cycusiami).

I ona dokładnie tak wyglądała - ciało nastolatki - no nijak nie dało się nazwać tej dupci dup/tyłkiem/zadem, a jej piersi cyckami, balonami,czy jakkolwiek zwykle to robicie... Na szczęście wiedziała o tym, więc była pogodzona z faktem posiadania zdrobnień...;-)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tjaaa...Zdrobnienia są beznadziejne - no, może z wyjątkiem 'cipki' - w sprzyjających okolicznościach...Ale... czasem nie da się ich nie używać...Śliczna smukła dziewczyna, z piękną małą .....(dupcią) i ślicznymi, niedużymi...(cycusiami).I ona dokładnie tak wyglądała - ciało nastolatki - no nijak nie dało się nazwać tej dupci dup/tyłkiem/zadem, a jej piersi cyckami, balonami,czy jakkolwiek zwykle to robicie... Na szczęście wiedziała o tym, więc była pogodzona z faktem posiadania zdrobnień...;-)

Jeśli to na nią działało - to przecież o to chodzi, skuteczność... Ja mimo wszystko wolałabym piersi i pupę, jeśli ma być bez zdrobnień a subtelnie... Ale ja nie mam małej dupci ani nieduzych cycusiów, cóż... ;) A cipka? - jak najbardziej, smacznie :)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli to na nią działało - to przecież o to chodzi, skuteczność... Ja mimo wszystko wolałabym piersi i pupę, jeśli ma być bez zdrobnień a subtelnie... Ale ja nie mam małej dupci ani nieduzych cycusiów, cóż... ;) A cipka? - jak najbardziej, smacznie :)

Hmmm...Chyba stąpam po grząskim gruncie...W ramach strategii ratunkowej, nadmienię tylko, że wcale nie jestem zwolennikiem tylko i jedynie od urodzenia zdrobniałych krągłości... Ładne piersi, do przykrycia dłońmi i krągła pupa, która ładnie wypięta skupia całą uwagę.... Mniammm...No tak, cali my, lubimy wciąż nowe i nowe - na szczęście - 'kobieta zmieną jest', lub jak woli obecne tu stadko Byczków - zamiennie - 'kobieta zamienna jest' ....;-)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nienawidzę słowa:Dupka."Ale masz śliczną dupkę. Na przykład.

Ja nie nienawidzę, tylko ono dla mnie infantylne również. I o ile nie zirytuje, to rozśmieszy, zamiast podniecić... 

Tjaaa...Zdrobnienia są beznadziejne - no, może z wyjątkiem 'cipki' - w sprzyjających okolicznościach...

Dla mnie to określenie dobrze brzmi, lepiej niż alternatywne nazwy.

Ja mimo wszystko wolałabym piersi i pupę, jeśli ma być bez zdrobnień a subtelnie... Ale ja nie mam małej dupci ani nieduzych cycusiów, cóż... ;)A cipka? - jak najbardziej, smacznie :)

no to myślę podobniechoć i ostrzejszy język w sprzyjających okolicznościach potrafi być stymulujący ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dupka, cipka, pipka, cycki, piersiątka, piersi... Ta wyliczanka, co się komu podoba nie ma sensu.

Gdy jest chemia, to tak jak napisał Radek, najczęściej nie trzeba nic mówić, a majtki same spadają ;)

P.S. bo mnie np. "dupka" w ogóle mnie nie razi i jaki z tego wniosek? Żaden...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dupka, cipka, pipka, cycki, piersiątka, piersi... Ta wyliczanka, co się komu podoba nie ma sensu.Gdy jest chemia, to tak jak napisał Radek, najczęściej nie trzeba nic mówić, a majtki same spadają ;) P.S. bo mnie np. "dupka" w ogóle mnie nie razi i jaki z tego wniosek? Żaden...

Załatwiła nas.
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

P.S. bo mnie np. "dupka" w ogóle mnie nie razi i jaki z tego wniosek? Żaden...

Wniosek bardzo istotny dla kochanka ;)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wniosek bardzo istotny dla kochanka ;)

Wszystko pięknie, tylko skąd ów szczęściarz (o ile nie czyta naszych dialogów) będzie wiedział, że nasza Jenny woli dupkę, zamiast dupy, czy zadka...? ;-)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...