Skocz do zawartości
paradisoperduto

Naprawdę dobre teksty, jakimi powalili Was na kolana faceci

Rekomendowane odpowiedzi

Wydaje. Mi sie ze u kazdego to inaczej wyglada jest zapewne duza grupa ludzi na imprezie szczegulnie meskiego grona ktora do sprawy podchodzi w mniejwiecej ttaki sposob " spodobalas mi sie , nie spie...... Tego ". Ale chyba zwyczajna. Garstka slow na powitanie tj "czesc jak leci" plus lyzeczka chemi (feromonki i inne bajery ) i szczypta fascynacji i jeszcze troche tego czegos i masz jestes tam z ta kobieta i czas przestaje plynac na sali nie ma ludzi a wy jestescie zapatrzeni w siebie . Ehhhhhhhhhhh az wrocily emocje z pierwszego spotkania mojej obecnej zony :)

Tjaaa..Dokładnie takich opowieści oczekiwałem - czasem jedno słowo w odpowiednim momencie, powiedziane we właściwy sposób, otwiera wiele możliwości... 'Powalenie na kolana' jest oczywiście pewną hiperbolą.Tymczasem, żadna z Pań, nie opisała takiej sytuacji...Daje mi to poważnie do myślenia, bo może oznaczać, że to one wybierają sobie nas i jeśli tylko uda nam się nie spieprzyć tego jakimś głupim tekstem, zachowaniem, to w zasadzie, prędzej, czy później, seks jest pewny....;-)Co Wy na to dziewczyny....? ;-)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tymczasem, żadna z Pań, nie opisała takiej sytuacji...

o wypraszam sobie! jak to nie opisałam?

Daje mi to poważnie do myślenia, bo może oznaczać, że to one wybierają sobie nas i jeśli tylko uda nam się nie spieprzyć tego jakimś głupim tekstem, zachowaniem, to w zasadzie, prędzej, czy później, seks jest pewny....;-) Co Wy na to dziewczyny....? ;-)

dobra nawijka czasem się przydaje

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

o wypraszam sobie! jak to nie opisałam? dobra nawijka czasem się przydaje

O...Przepraszm Alterku - fakt, było o mizianiu po pleckach :-)Myślę sobie (albo przypominam sobie ;-)), że czasem wystarczy dobra zaczepka - reszta dzieje się sama...;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje. Mi sie ze u kazdego to inaczej wyglada jest zapewne duza grupa ludzi na imprezie szczegulnie meskiego grona ktora do sprawy podchodzi w mniejwiecej ttaki sposob " spodobalas mi sie , nie spie...... Tego ". Ale chyba zwyczajna. Garstka slow na powitanie tj "czesc jak leci" plus lyzeczka chemi (feromonki i inne bajery ) i szczypta fascynacji i jeszcze troche tego czegos i masz jestes tam z ta kobieta i czas przestaje plynac na sali nie ma ludzi a wy jestescie zapatrzeni w siebie . Ehhhhhhhhhhh az wrocily emocje z pierwszego spotkania mojej obecnej zony :)

Yhy! Spora część panów! :D

Przepraszam, ja mam nie spierdolić? :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś do jednej powiedziałem  " i tak Cię czarna będę woził ". Tyle chamów i prostaków dostałem co świat nie słyszał ....Od 13 lat jest moją Żoną  .

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj, przecież wiadomo, że jeden tekst nie wystarczy. Cała rozmowa musi się kleić i to nie tylko od faceta zależy.

Jeśli pojawi się fajna nić porozumienia, a mężczyzna jest dla mnie atrakcyjny to wszystko na pewno potoczy się we właściwym kierunku ;)

Moje pierwsze spotkanie z najfajniejszym jak do tej pory kochankiem tak właśnie przebiegało i owszem był też niezły tekst :

"a kiedy będziemy się całować?". W kontekście całej sytuacji bardzo mi się spodobał, ale też rozbawił.

Ogólnie facet tak się zachowywał, że byłam ugotowana ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj, przecież wiadomo, że jeden tekst nie wystarczy. Cała rozmowa musi się kleić i to nie tylko od faceta zależy.

Jeśli pojawi się fajna nić porozumienia, a mężczyzna jest dla mnie atrakcyjny to wszystko na pewno potoczy się we właściwym kierunku ;)

Moje pierwsze spotkanie z najfajniejszym jak do tej pory kochankiem tak właśnie przebiegało i owszem był też niezły tekst :

"a kiedy będziemy się całować?". W kontekście całej sytuacji bardzo mi się spodobał, ale też rozbawił.

Ogólnie facet tak się zachowywał, że byłam ugotowana ;)

"a kiedy będziemy się całować?"

bezpośredni, wie od czego zacząć i jak pytać.

Delikatnie i wesoło...

"Ogólnie facet tak się zachowywał, że byłam ugotowana ;)"

Napisz coś więcej; ponieważ jak widzisz (tytuł tematu) niektórzy faceci są ciekawi, inni mają swoje sposoby.

Są też tacy którzy Wam się podobają, czekacie na ich ruch, a facet jest "jak duch".

Za swoich licealnych czasów to kobiety mnie zaczepiały. Sam nie bardzo wiedziałem, albo bez sensu czekałem.

Później już lepiej.

Ale zawsze mogłoby być lepiej.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Napisz coś więcej; ponieważ jak widzisz (tytuł tematu) niektórzy faceci są ciekawi, inni mają swoje sposoby.

Kurcze, trudno opisać, po prostu była chemia :)

Ja uwielbiam zabawnych mężczyzn, nie lubię zadęcia i górnolotnych słów. Inną być może zachwyci "poeta".

Nie przepadam też za zbyt nieśmiałymi.

Lubię takich, którzy wiedza czego chcą i umiejętnie osiągają swój cel.

Faceci "duchy" dużo tracą. Przecież nie zaszkodzi spróbować, a nie czekać bez sensu nie wiadomo na co :)

Ale to też zależy od kobiety. Niektóre panie lubią brać sprawy we własne ręce. Ja akurat czekam na ruch mężczyzny i daję dość subtelne sygnały, być może nie każdy wie jak je odczytać, zwłaszcza gdy nie jest "tematyczny' ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę zgodzić się z Jennifer - nie jest to prosta sprawa. A najgorsze jest to, że jak coś pójdzie nie tak, to zazwyczaj nie ma drugiej szansy na zrobienie dobrego wrażenia. Nie wiem czy Jennifer się ze mną zgodzi.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę zgodzić się z Jennifer - nie jest to prosta sprawa. A najgorsze jest to, że jak coś pójdzie nie tak, to zazwyczaj nie ma drugiej szansy na zrobienie dobrego wrażenia. Nie wiem czy Jennifer się ze mną zgodzi.

Nie wiem jak Jennifer, ale ja bezwzględni się zgadzam - pod warunkiem, że to Ty 'polujesz na obiekt' ;-)Bo jeśli to Ty jesteś 'obiektem polowania' i oczywiście - co częste - jeszcze tego nie zauważyłeś, to czasem myśliwa bywa wyrozumiała i da Ci drugą szansę...;-)Stary, baby przebiegłe są diabelnie..... ;-)
  • Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...