Skocz do zawartości
paradisoperduto

Naprawdę dobre teksty, jakimi powalili Was na kolana faceci

Rekomendowane odpowiedzi

A teraz Drogie Gorące Żonki, dla odmiany i ku naszej edukacji... Poproszę Was ładnie o przykłady tekstów, które Was ujęły, rzuciły na kolana, spowodowały, że majteczki zwilgotniały... Krótko mówiąc, złapałyście się na nie, jak rybka na haczyk - czyli, chodzi o dobrą, smakowitą przynętę...

Która pierwsza...?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niektórzy faceci to chyba bez słów powalają kobiety na kolana, skoro nikt nic nie wspomina :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No, rozumiem, sobota, masę fajnych facetów plącze się bez celu...

A tak naprawdę, może po prostu nie chodzi o to, co się mówi (byleby nie było głupie), ale o to jak to się mówi i co przy okazji się robi...?

;-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie "powala" mnie jeden tekst, choćby nie wiem jak bardzo był złotousty ;)

To musi być złożona całość, książka, którą czyta się z wypiekami na twarzy :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No proszę...

Jak łatwo ugotować się jednym głupim zdaniem i jak trudno zdobyć kobietę słowem - trzeba opowiedzieć dobry scenariusz...

Temat posta był oczywiście trochę przekorny, bo odpowiedź wydaje się oczywista - nie ma takich tekstów...

Chyba, że.....

;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Prawda jest taka, że jeśli spodobasz się Kobiecie wizualnie i jeśli w danej chwili jest ona otwarta na nowe znajomości to głupie "Cześć" może być drogą do sukcesu! :) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Prawda jest taka, że jeśli spodobasz się Kobiecie wizualnie i jeśli w danej chwili jest ona otwarta na nowe znajomości to głupie "Cześć" może być drogą do sukcesu! :)

Ale czyja prawda? Bo jakoś u mnie zwykłe "cześć" nie jest drogą do sukcesu. :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale czyja prawda? Bo jakoś u mnie zwykłe "cześć" nie jest drogą do sukcesu. :P

Moja prawda życiowa nr. 986 wysnuta na podstawie własnych obserwacji, poparta konsultacjami z gronem specjalistów-amatorów :P:) Tak jak pisałem, musi zaistnieć wiele czynników by zwykłe " cześć" zadziałało :) Po reakcji najczęściej wiesz jakie są realne szanse na sukces :) Podryw jest jak walka bokserska/mma-  po pierwszej wymianie spojrzeń już wiesz, czego możesz spodziewać się od przeciwnika :)Jednakże, często los płata figla- ..... :P 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...