Skocz do zawartości
Zouza

Seks analny - przygotowania, obawy, itd.

Rekomendowane odpowiedzi

Ale to nie ja Piorunie nad tym pracuję

Wiem karrlinko ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale czy nie rozumiesz, że jeśli ja będę chciał to nie ma takiej która by mi odmówiła?! :lol:

Ja bym Ci z dziką satysfakcją odmówiła i to nie tylko anala ale czegokolwiek. I żebyś nawet był superinteligentny, przystojny, i nie wiem jeszcze na jakich polach "boski", to wolę facetów, którzy nie będą się upajali swą doskonałością. Reasumując - mnie też zniechęciłeś! :lol:

Mylisz Kolego pewność siebie z koszmarnym zarozumialstwem. Przerost formy nad treścią. ;)

A z tego, co piszesz, wyziera taki obraz - onanizm w czystej postaci, chociaż z "użyciem" kobiety.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka podstawowych zasad przy tego rodzaju zabawach (z własnych doświadczeń).

1) Powoli

2) Delikatnie

3) Zapewnić dobre nawilżenie

4) Dużo pieszczot "przed"

5) powtórzyć czynności z punktów 1-4 do pożądanego skutku.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze nawilżony palec jest świetnym "zwiadowcą" czy to już ten moment :) - najlepiej w trakcie pieszczoty oralnej :) ...no i co już napisano: silne podniecenie, zaufanie do partnera, otwartość na coś nowego i mile widziane wcześniejsze doświadczenie kochanka.

A jak z układem odwrotnym - czyli partnerka pieści analnie swojego partnera? Aby nie mieszać założę oddzielny wątek.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie próbowałem jeszcze a chciałbym. Uważam, że wszystkiego w życiu trzeba spróbować, żeby później nie żałować. Lepiej żałować, że się spróbowało i wiedzieć jak to jest niż żałować, że się nie spróbowało.

Jakoś nie muszę wkładać głowy pod koła ciężarówki, żeby wiedzieć że mi się nie spodoba. Osobiście uważam, że nie wszystkiego trzeba próbować. Tylko to na co ma się ochotę. Najpierw przemyśleć konsekfencje i jeśli są do akceptacji to do dzieła. Za wyjątkiem "momentów" ale myślę, że i tu często bywa tak, że się myśli.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko, że to nie forum o zachowaniach ekstremalnie niebezpiecznych, jeśli jeszcze nie zauważyłeś. :)

Nie zauważyłeś też chyba, że Mywyoni nie próbował, a chciałby.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko, że to nie forum o zachowaniach ekstremalnie niebezpiecznych, jeśli jeszcze nie zauważyłeś. :)

Nie zauważyłeś też chyba, że Mywyoni nie próbował, a chciałby.

Jakoś mi umknęło ;P zwyczajnie rozróżniam "wszystkiego na co ma się ochotę" od "wszystkiego".

Moja uwaga nie miała na celu atakować, krytykować, wyśmiewać. Bywam dokładny jeśli w moim odbiorze wypowiedź jest zbyt ogólna.

Choć może wieczorny spacer z psem zbyt mocno dotlenił mi głowę :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Wszystkiego" chyba każdy nie spróbuje. Bo nie będzie miał ochoty. Odebrałam wypowiedź Mywyoni jako skrót myślowy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...