Skocz do zawartości
Zouza

Seks analny - przygotowania, obawy, itd.

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety nie zgodzę się z Twoja wypowiedzią.

Zdecydowanie nie ma kobiety której nie można nauczyć szczytować analnie!

A ja również nie zgodzę się z Twoją wypowiedzią, która jest podwójnym zaprzeczeniem. I po raz drugi napiszę, tylko odrobinę prościej, Jeśli nie będzie chciała żebyś jej w dupę wsadził, to szczytować nie będzie. Zarówno analnie, jak i w ogóle.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobiety wyczują mistrza na milę

O matkooo Rycerz,chyba sobie podlałeś dzisiaj,bo kobiety mogą wyczuć jak się facet nie umyje i tyle ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli nie będzie chciała żebyś jej w dupę wsadził..

Ale czy nie rozumiesz, że jeśli ja będę chciał to nie ma takiej która by mi odmówiła?! ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale czy nie rozumiesz, że jeśli ja będę chciał to nie ma takiej która by mi odmówiła?!

Bardzo pewny siebie jesteś i powiem,że z własnej woli dużo kobiet by Ci odmówiło.

Dlaczego ;)

Kobiety nie lubią pewniaczków i zarozumiałych facetów ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sądzę że znalazłoby się wiele takich, które są w stanie powiedzieć nie, nawet takim adonisom na jakiego tu się próbujesz kreować. Ani na to nie ma żadnego dowodu, ani chęci też nie mam żadnej, by się z Tobą sprzeczać jak dziecko ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Za moją wypowiedzią stoi znajomość mojej osoby i wieloletnie doświadczenie

;)

Za Twoją wypowiedzią tez powinna iść znajomość konkretnego przypadku (czyli mnie) ;););)

Generalizujesz a takie myślenie zazwyczaj skazane jest na porażkę! ;);)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja czasami wkładam różowe okulary i wydaje mi się,że latam ;)

Hmm,może to od czegoś innego ;);)

Ważne,że daje mi to wybujałą wyobraźnie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Za moją wypowiedzią stoi znajomość mojej osoby i wieloletnie doświadczenie

;) Za Twoją wypowiedzią tez powinna iść znajomość konkretnego przypadku (czyli mnie) ;););) Generalizujesz a takie myślenie zazwyczaj skazane jest na porażkę! ;);)

Nie chciałbym Ci ubliżać, dlatego nie będę mówił jak konkretnie nazywają się przypadki w których osoby na forach internetowych, podają się za adonisów. Pewnie masz też willę z basenem oraz bmw z bajerancką tapicerką ;) Jeśli jest na tym forum jakakolwiek możliwość skazywania (kogokolwiek) na porażkę, to mogę być to co najwyżej ja, który skazuje na porażkę Ciebie. W drugą stronę, raczej nie ma takiej możliwości.

Rycerzu ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przeczytałem. Oh! "Wysoki, atrakcyjny, inteligentny singiel" napisałeś w profilu. Będę musiał pomyśleć o tym, aby dać możliwość pisania dłuższych elaboratów, bo póki co, ograniczam to pole do 45 znaków. A pewnie byś sobie tam jeszcze kilka przymiotników dodał. Ale sądzę że wolisz być atrakcyjny bardziej dla kobiet niż Administratora i wolałbyś aby to mogły zobaczyć niż o tym przeczytać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...