Skocz do zawartości
Zouza

Seks analny - przygotowania, obawy, itd.

Rekomendowane odpowiedzi

USG dopochwowe wykonuje sie z użyciem tego samego żelu wiec jestem spokojny w tym temacie :-)

A powiedz jak to jest w dlugotrwalych akcjach analnych czy waginalnych , czy srodek dobrze zdaje egzamin po godzinie czy dwoch ? Czy brak jest obtarc i pozniejszych problemow ? Jak mowilem juz to uzywalem ale nie trafil mi do przekonania. Moze to wynikac z faktu ze to taniocha i produkt wielu producentow ? Dlatego skutki moga byc rozne ?

Warto to wziac pod lupe bo tanie ale czy dobre dla naszego celu ?

Nie wskaże, gdyż na ten rodzaj produktów w zupełności wystarczy to jak są testowane i uważam, że jeśli nie kupuje się podejrzanie tanich chińskich zamienników, to nie powinno być żadnych problemów zdrowotnych

Pozostawiam ta wypowiedz bez komentarza :poklon:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A powiedz jak to jest w dlugotrwalych akcjach analnych czy waginalnych , czy srodek dobrze zdaje egzamin po godzinie czy dwoch ? Czy brak jest obtarc i pozniejszych problemow ? Jak mowilem juz to uzywalem ale nie trafil mi do przekonania. Moze to wynikac z faktu ze to taniocha i produkt wielu producentow ? Dlatego skutki moga byc rozne ?

Przepraszam. Coś sknociłem przy edycji odpowiedzi.

Na twoje pytanie niestety nie odpowiem ponieważ anal jest u nas ukoronowaniem zabawy. Niestety (albo i stety :-)) moja Pani ma tak silne orgazmy że nie ma energii na powtórki :-D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na twoje pytanie niestety nie odpowiem ponieważ anal jest u nas ukoronowaniem zabawy. Niestety (albo i stety :-)) moja Pani ma tak silne orgazmy że nie ma energii na powtórki :-D

Rozumiem , dziekuje , poczekamy na inne wypowiedzi stosowania zelu USG jako lubrykanta.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem , dziekuje , poczekamy na inne wypowiedzi stosowania zelu USG jako lubrykanta.

A i ja mam nadzieję przetestować go w dłuższej akcji z pomocą forumowiczów :-D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A i ja mam nadzieję przetestować go w dłuższej akcji z pomocą forumowiczów :-D

No nie wiem co Chłopaki na to ;)

A czy Forumowiczki mogłyby chociaż popatrzeć? ;):P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No nie wiem co Chłopaki na to ;)

A czy Forumowiczki mogłyby chociaż popatrzeć? ;):P

Zrezygnowałem z poprawienia tego posta w nadziei na twoją ripostę :-D

W tamtym miejscu mam dziadka do orzechów :-D

Miałem na mysli moją panią ktorej chodzi po głowie DP

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zrezygnowałem z poprawienia tego posta

Próbuj, próbuj! Chcę to zobaczyć! :lach:

A serio - nie masz VIP-a, nic nie poprawisz. :P

W tamtym miejscu mam dziadka do orzechów

To tak w nawiązaniu do offu co komu w dupie uwięzło? ;):D

Miałem na mysli moją panią ktorej chodzi po głowie DP

Czyżby szykowała Ci się zmiana grupy preferencji? :redevil: Czy raczej użycie materii nieożywionej? ;)

Polecam to pierwsze <powiedziała Zu, robiąc maślano-nieprzytomne oczy na samo wspomnienie> :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Próbuj, próbuj! Chcę to zobaczyć! :lach:

A serio - nie masz VIP-a, nic nie poprawisz. :P

To tak w nawiązaniu do offu co komu w dupie uwięzło? ;):D

Czyżby szykowała Ci się zmiana grupy preferencji? :redevil: Czy raczej użycie materii nieożywionej? ;)

Polecam to pierwsze <powiedziała Zu, robiąc maślano-nieprzytomne oczy na samo wspomnienie> :redevil:

Na wszystko jest sposob, Poprawić sie mozna następnym postem :-D

Z dziadkiem do orzechów to tylko przenośnia . Wszystkiemu winien pewien młody, różanolicy lekarz który sie uparł zbadać mi prostatę kiedy skarżyłem sie na bol w piersiach :-D

A co do Grupy Preferencji to jak kazdy świerzak wybierałem na chybił trafił.

W kwesti DP to oboje nie lubimy seksu bez relacji co utrudnia spełnianie tych fantazji.

Ale jak uczy zycie łatwe rzeczy sa G warte wiec powolutkui bez ciśnienia :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na wszystko jest sposob, Poprawić sie mozna następnym postem

Dopóki ktoś zaraz po Tobie nie napisze. Ale i tak nadal nie jest to poprawienie, a ponowne zacytowanie. Samego tekstu nie zmienisz.

Z dziadkiem do orzechów to tylko przenośnia .

Seeerioooooo???????? :lach:

A co do Grupy Preferencji to jak kazdy świerzak wybierałem na chybił trafił.

A tyle się Admin nawyjaśniał, ech...

W kwesti DP to oboje nie lubimy seksu bez relacji co utrudnia spełnianie tych fantazji.

Relacje mogą być różne. ;)

Ale jak uczy zycie łatwe rzeczy sa G warte wiec powolutkui bez ciśnienia :-)

Nie zawsze, mój Drogi, nie zawsze! :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I prosze mi oszczędzić żartów z mojego, w tym temacie, niefortunnego nicka

żarty żartami, ale myślę że pakuły to spokojnie znalazły by zastosowanie podczas analnych igraszek :lach:  

PS. czy zdarzyło się Panu kiedyś zerwać gwint ?  :-o

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...