Skocz do zawartości
Zouza

Seks analny - przygotowania, obawy, itd.

Rekomendowane odpowiedzi

mowiac wprost przygotowuję się tak że robię lewatywę i to jest z mojej strony przygotowanie, a reszte pozostawiam mężowi ktory dobrze wie że aby mnie nie bolało i mi sprawiało przyjemnosc to potrzebne jest mocne podniecenie u mnie, nawilżający żel i twardy, mocno, pewnie wchodzący penis, bo pierwsze ruchy to nie są dla mnie tak przyjemne, a czasem nawet trochę bolesne, ale póżniej jest super odczucie, a kilka razy był odlot :) seks analny uprawiamy rzadziej niz na przyklad oralny, ale moze przez to, że rzadziej to są mocne odczucia. z kochankiem jeszcze nie miałam seksu analnego.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w swoim życiu miałam kilka podejść i jakoś nie wyszło nigdy ciekawie :) Jestem chyba za mało cierpliwa i po kilku bolesnych chwilach mam dosyć na dłuuugo. A kurcze chciałabym :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wydaje mi sie ze duze znaczenie ma psychika, arri sie przypomina gdzie zbliza sie penis, Tobie Chanel pewnie wkrada sie strach zeby nie bolało, ja tez sie na poczatku spinam. ale pomyslcie gdyby piesciło Was 2 facetow, jeden zajał sie przodem, a drugi tyłem to ja nie wierze ze by było nie fajnie :) co myslicie czy seks analny przy pieszczotach i staraniu 2 facetow nie bylby prostszy? mmmmmmm a gdyby jeszcze jednym z nich był murzyn :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O murzynach akurat nie fantazjuje:P Ale DP marzy mi się od kiedy pamiętam :) Możliwe że to strach sprawia że się nie rozluźniam, choć po odrobinie alkoholu, na rozluźnienie też próbowaliśmy i koreczków do rozciągania:P Może to też kwestia czasu, bo np ostatnio nawet mały koreczek mnie irytuje a jeszcze pół roku temu był niesamowity :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to chyba jak ze wszystkim, jednym wychodzi bez problemów i bez przygotowań, a inni szykują się i jakoś nie bardzo,

sposób z dwoma panami wydaje się ciekawy, umysł wtedy nie skupia się na tym jednym miejscu tylko na doznaniach dostarczanych przez nich obu prawdopodobnie łatwiej wtedy o rozluźnienie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem pewien niezbyt przyjemny, nazwijmy to "wypadek" podczas akcji analnej i uważam, że kobieta powinna być jednak gotowa do tego, jak jest baaaaaaaaardzo podniecona i luźna to luźne jest wszystko i nie zawsze kontroluje sytuację, a i mnie najbardziej podoba się kiedy kobieta w trakcie zabaw traci kontrolę :devil: wtedy jest naprawdę super.

Co do podejścia we dwójkę, niezła myśl, ale nadal kobieta musi być gotowa i chcieć, można oczywiście wtedy wykorzystać tzw, chwilę i dać jej tego zakosztować :devil:

Fajnie byłoby gdyby tak rogacz przyprowadził swoją "suczkę" dla uprzyjemnienia czasu swoim kolegom, powinna być ubrana bardzo wyzywająco, z obrożą na szyji no i oczywiście prowadzona na smyczy :devil: gotowa spełnić każdą zachciankę swoim Panom :cens: rogacz oczywiście powinien przyprowadzić ją, pokazać ją w pełnej okazałości i wyjść :)> po wszystkim mógłby wrócić i zabrać zmęczoną ale zaspokojoną i szczęśliwą ..... :)>

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i wyjść

dlaczego wyjść?

dla niego to też może być podniecający widok jak koledzy rozluźniają Hotkę i dają jej również analnej przyjemności, no i inny aspekt to to, że oni mogą skosztować jej wszystkich dziurek a on nie no chyba, że mu na koniec pozwolą.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

DP jest jak lot na Księżyc. Uważam, że nie ma nic przyjemniejszego.

Arria i Chanel, jeśli chcecie zaznać takiego seksu i cieszyć się nim to moja rada - najlepiej zaczynać od delikatnych pieszczot, by przyzwyczajać się do samej myśli. Najpierw delikatne pieszczoty np. palcem, kiedy już jesteście mocno podniecone. Na początek tylko wokół, bez wkładania palca do środka. Stopniowo, przy każdym współżyciu, zwiększajcie dawkę doznań. Potem palec do środka, idt. :) Przede wszystkim partner nie może robić nic na siłę, bo Was zniechęci.

Ja nienawidzę żeli nawilżających. Brrrrrr!!!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i wyjść

dlaczego wyjść?

dla niego to też może być podniecający widok jak koledzy rozluźniają Hotkę i dają jej również analnej przyjemności, no i inny aspekt to to, że oni mogą skosztować jej wszystkich dziurek a on nie no chyba, że mu na koniec pozwolą.

:) osobiście nie mam nic przeciwko temu, żeby się przyglądał, jakoś tak tylko przyszło mi do głowy, że to mogłoby być bardziej poniżające dla niego, a z tego co czytam to i tego typu poniżenie podnieca rogaczy, to był jedyny powód tego, że tak napisałem :)>

Sam jestem za dawaniem przyjemności wszystkim i we wszystkim, tak, aby każdy coś z tego miał dla siebie, nawet jeśli chodzi o poniżenie, to dla samego faktu poniżenia nie zrobiłbym tego, ale jeśli miałbym pewność, że z tego właśnie czerpie ktoś przyjemność, to ... czemu nie :)>

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...