Skocz do zawartości
Zouza

Seks analny - przygotowania, obawy, itd.

Rekomendowane odpowiedzi

Ty tak nieostrożnie nie padaj, zwłaszcza bez lubrykantu. ;) Jak historia uczy - można się nieźle nadziać. :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A myślisz, że klasyczne lubrykanty są badane klinicznie?;-) Szczerze wątpię

Ja szczerze nie watpie ze sa produkty ktore sa badane. Watpie tylko w tanioche niewiadomego pochodzenia.

Tutaj podaje producenta sprzedajacego milionom uzytkownikow na calym swiecie swoje produkty.

Oni badaja szczegolowo swoje produkty bo z tego zyja .

http://www.pjur.com/pjur/qualitaet.html

lub

http://www.pjur.com/en/pjur/quality.html

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja szczerze nie watpie ze sa produkty ktore sa badane. Watpie tylko w tanioche niewiadomego pochodzenia.

Tutaj podaje producenta sprzedajacego milionom uzytkownikow na calym swiecie swoje produkty.

Oni badaja szczegolowo swoje produkty bo z tego zyja .

http://www.pjur.com/pjur/qualitaet.html

nie twierdzę, że nie są badane. Ale absolutnie nie są ta badania które moglibyśmy określić jako badane klinicznie. Czepiłem się wyłącznie terminologii. Wybacz, jestem upierdliwy;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie twierdzę, że nie są badane. Ale absolutnie nie są ta badania które moglibyśmy określić jako badane klinicznie. Czepiłem się wyłącznie terminologii. Wybacz, jestem upierdliwy;-)

Jesli i ja bym byl upierdliwy to poszukal bym teraz badania kliniczne ktore te firma musiala przeprowadzic a ktorych normalnie sie nie dolacza do ulotek reklamowych. Zadna swiatowa firma nie moze pozwolic sobie na brak takich badan.

Ale tez nie bede upierdliwy. Kiedys znajde i dolacze do PW .

Z mojego wieloletniego doswiadczenia z produktami tej firmy wynikaja pozytywne wnioski. Zastosowanie analne i waginalne. Z prezerwatywami i bez. Pelen komfort.

http://www.pjurmed.com/en/pjur/quality.html

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli i ja bym byl upierdliwy to poszukal bym teraz badania kliniczne ktore te firma musiala przeprowadzic a ktorych normalnie sie nie dolacza do ulotek reklamowych. Zadna swiatowa firma nie moze pozwolic sobie na brak takich badan.

Z mojego wieloletniego doswiadczenia z produktami tej firmy wynikaja pozytywne wnioski. Zastosowanie analne i waginalne. Z prezerwatywami i bez. Pelen komfort.

Absolutnie tego nie kwestionuję. Ale twierdzę, że badani kliniczne to zasadniczo eksperyment badawczy o ściśle określonych zasadach jego przeprowadzania, dedykowany co do zasady produktom leczniczym i nie możemy w ten sposób nazywać testu produktu, który jest najczęściej testem laboratoryjnym stosowanym w przypadku produktów takich jak kosmetyki czy specyfiki tego typu o których mówimy. Tylko o to mi chodziło.   

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żel USG przetestowany w kontakcie z ciałem mozna przetestować na prezerwatywie. Założyc, posmarować, zrolować, odstawić na jakiś czas a potem nałożyć lub porozciągać. Proste i niezawodne. a ile satysfakcji :-D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żel USG przetestowany w kontakcie z ciałem mozna przetestować na prezerwatywie. Założyc, posmarować, zrolować, odstawić na jakiś czas a potem nałożyć lub porozciągać. Proste i niezawodne. a ile satysfakcji :-D

Mnie jednak zastanawia opis przeznaczenia zelu : do uzytku zewnetrznego !

Absolutnie tego nie kwestionuję. Ale twierdzę, że badani kliniczne to zasadniczo eksperyment badawczy o ściśle określonych zasadach jego przeprowadzania, dedykowany co do zasady produktom leczniczym i nie możemy w ten sposób nazywać testu produktu, który jest najczęściej testem laboratoryjnym stosowanym w przypadku produktów takich jak kosmetyki czy specyfiki tego typu o których mówimy. Tylko o to mi chodziło.

Z samej tylko zasady , ze nie jestem upierdliwy zostawmy to na boku.

Jesli wskazesz mi lepszy produkt w tym segmencie to bede Ci bardzo wdzieczny.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie jednak zastanawia opis przeznaczenia zelu : do uzytku zewnetrznego !.

USG dopochwowe wykonuje sie z użyciem tego samego żelu wiec jestem spokojny w tym temacie :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie jednak zastanawia opis przeznaczenia zelu : do uzytku zewnetrznego !

Z samej tylko zasady , ze nie jestem upierdliwy zostawmy to na boku.

Jesli wskazesz mi lepszy produkt w tym segmencie to bede Ci bardzo wdzieczny.

Nie wskaże, gdyż na ten rodzaj produktów w zupełności wystarczy to jak są testowane i uważam, że jeśli nie kupuje się podejrzanie tanich chińskich zamienników, to nie powinno być żadnych problemów zdrowotnych

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...