Skocz do zawartości
Zouza

Seks analny - przygotowania, obawy, itd.

Rekomendowane odpowiedzi

I prosze mi oszczędzić żartów z mojego, w tym temacie, niefortunnego nicka

Staram się! Kur... jak ja się staram!!! :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wybaczcie "suchość" wypowiedzi :-D

Wybaczamy :) jako że masz dystans ogromny do siebie, to tym bardziej. Myślę że już jesteś lubiany i to nie tylko przez wielkiego wodza, hehe. I jeszcze coś. Jesteś niepokojąco podobny do Arr'a. Innego ZK Użytkownika. Ale please, nie kontynuujmy tego OT.

Po szybkiej analizie problemu dochodzę do wniosku ze może być to działanie składnika niektórych lubrykantow ktory powoduje zmniejszenie wchłanialności wody z "treści" przez przeznaczoną do tego końcówkę przewodu pokarmowego.

dobrze by było, gdybyś napisał, których? i to nie żadna upierdliwość, taka informacja, mogłaby się ludziom przydać.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po szybkiej analizie problemu dochodzę do wniosku ze może być to działanie składnika niektórych lubrykantow ktory powoduje zmniejszenie wchłanialności wody z "treści" przez przeznaczoną do tego końcówkę przewodu pokarmowego.

Wniosek : eksperymentować z lubrykantami.

Wybaczcie "suchość" wypowiedzi :-D

I prosze mi oszczędzić żartów z mojego, w tym temacie, niefortunnego nicka :-D

Zawsze mówiłem, że co fachowiec to fachowiec a nie jakieś tam magistry psia ich mać!!!!!! "Przetkałeś" ten problem swoją wypowiedzią Hydrauliku :lach:  Szacun!!!!!!!!!!!!!!!!! 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wybaczamy jako że masz dystans ogromny do siebie, to tym bardziej. Myślę że już jesteś lubiany i to nie tylko przez wielkiego wodza, hehe. I jeszcze coś. Jesteś niepokojąco podobny do Arr'a. Innego ZK Użytkownika. Ale please, nie kontynuujmy tego OT.

Wodzu, ależ zgodni jesteśmy.

Choć ja podobieństwo do kogoś innego widzę. :redevil: Przepraszam, już milknę w offowo. :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wybaczamy :) jako że masz dystans ogromny do siebie, to tym bardziej. Myślę że już jesteś lubiany i to nie tylko przez wielkiego wodza, hehe. I jeszcze coś. Jesteś niepokojąco podobny do Arr'a. Innego ZK Użytkownika. Ale please, nie kontynuujmy tego OT.

dobrze by było, gdybyś napisał, których? i to nie żadna upierdliwość, taka informacja, mogłaby się ludziom przydać.

Dziekuje za miły komplement. Mam nadzieje że Arr sie nie obrazi że takiego piernika do niego porównujesz :-D

Niestety moje rozważania na temat tego, nomen omen, rzadkiego problemu są czysto teoretyczne. Sam sie z tym nie spotkałem, używam jak wspomniałem żelu do USG.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

używam jak wspomniałem żelu do USG.

Po ile tubka? Ile w tubce? I jak bardzo tubka wydajna jest?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po ile tubka? Ile w tubce? I jak bardzo tubka wydajna jest?

żel do usg tani jak barszcz. Opakowania raczej spore....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Tanie" jest pojęciem względnym, poza tym liczyłam na jakieś wskazówki co do marki ;)

Czy może mam swojego gina naciągnąć na tubkę przy okazji najbliższej wizyty ;) tylko nie wiem czy ten, którego używa jest do dupy.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od ok 3 zł., do niespełna 7 zł. za opakowanie 500 gr. - takie na razie znalazłam :) Zakładam, że nie szukasz 5000 gr. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...