Skocz do zawartości
Zouza

Seks analny - przygotowania, obawy, itd.

Rekomendowane odpowiedzi

Drogie Panie, czy (a jeśli tak, to jak) przygotowujecie się do seksu analnego? Czy w ten sam sposób przygotowujecie się do tej formy seksu z mężem/partnerem życiowym i kochankiem? Jakie macie obawy, także pod kątem "technicznym"? Lubicie? A może coś Was zraża?

Panowie, czy Wasze żony przygotowują się do analu? Z Wami? Z kochankami? Lubicie? Coś Was odstręcza?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm moja żonka jakoś specjalnie się nie przygotowuje, jej cipka jest zawsze tak strasznie mokra ze nawet nie uzywamy specjalnych zelow, nigdy nie było problemow, bardzo to lubi.

I jak mowi z kims innym tez chciała by spróbować,

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie miałem jeszcze okazji spróbować tego rodzaju seksu, ale swego czasu czytałem poradnik gdzieś w internecie jak się przygotować do seksu pierwszego analnego, na co zwrócić uwagę itp.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie miałem jeszcze okazji spróbować tego rodzaju seksu, ale swego czasu czytałem poradnik gdzieś w internecie jak się przygotować do seksu pierwszego analnego, na co zwrócić uwagę itp.

A chciałbyś?

Przytoczyłbyś może kilka porad, o których czytałeś?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż, wątek chyba przepadnie w czeluściach forum. Fakt, temat krępujący, choć z drugiej strony chyba większość tu takich. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmm my stosunkowo często doprawiamy sobie sex taką właśnie formą i moja żona nie przygotowywuje sie w jakikolwiek sposób. Ponoć jest tak że kobieta wie czy może czy nie uprawiać ten rodzaj sexu w danym momencie ale chyba najbardziej chodzi o to czy ma na to ochotę czy nie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie próbowałem jeszcze a chciałbym. Uważam, że wszystkiego w życiu trzeba spróbować, żeby później nie żałować. Lepiej żałować, że się spróbowało i wiedzieć jak to jest niż żałować, że się nie spróbowało.

Tu jest co nie co od seksuologa:

http://zdrowie.onet.pl/1415378,3533,,,,seks_analny_krok_po_kroku,ekspert_seksuolog.html

a tu też mini poradnik:

http://www.agnieszka.com.pl/sex_analny/anal_pierwszy_raz.htm

http://www.sexy.banzaj.pl/Sex-analny-kompendium-wiedzy-238.html

http://www.eioba.pl/a90573/wszystko_co_chcia_aby_wiedzie_o_seksie_analnym_informacje_dla_kobiet

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem trywialną prawdę. Analu to przede wszystkim powinien nauczyć się partner. Odbyt to nie to samo co cipka, ale na tyle "plastyczny", że przyjmie najtwardszego członka i to bezboleśnie. To facet powinien się tego nauczyć. Moja rada jest taka: jeśli chcesz się pociupciać w ten sposób, to pozwól facetowi zabrać się za twój anus. Jeśli od razu zechce pakować tam fiuta masz pewność, że nie wie o co chodzi. A więc wielce prawdopodobne, że nie będziesz tego mile wspominała. Żel to rozwiązanie po najmniejszej linii oporu... Ja zawsze pieszczę języczkiem, nawilżam, masuję palcami. Anusik się rozluźnia i przy sprawnej penetracji członkiem dostarczy właścicielce rozkosznych wrażeń... Polecam się w tej kwestii

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem trywialną prawdę. Analu to przede wszystkim powinien nauczyć się partner.

A ja sądze że to kobieta musi najpierw chcieć!!! Bez tego najlepszy technik hmmm nie podoła:))) Ja jeśli chcę to umiem się rozluźnić, umiem czekać i cieszyć się ta przyjemnością. Podstawa to cierpliwośc, wytrwałość i masa pieszczot.... a co do przygotowań: ja tak mam że to jakos tak samo wychodzi choć nie powiem mam zawsze jakiś lubrykant w swojej sypialni:)))

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie mam problemów w tej kwestii. Co więcej, sprawia mi to OOOOOgromną przyjemność.

Ciekawi mnie jak postzegają to inni, bo z różnymi opiniami się spotkałam. :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...