Skocz do zawartości
Zouza

Seks analny - przygotowania, obawy, itd.

Rekomendowane odpowiedzi

A ja się trochę z tą trywialną prawdą nie zgodzę jednak. Bardzo wiele zależy od kobiety i (tutaj też będzie trywialnie) od jej fizyczności (a jeszcze bardziej trywialnie) od jej tyłka. Wiele zależy od psychiki. Nastawienia. Jeśli jest na "nie" to żaden mistrz jej nie zaspokoi. Z drugiej zaś strony "mistrz" potrafi wpłynąć na psychikę i odpowiednio delikatnie terytorium przygotować :-D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale nie słyszałam o takim MISZCZU :-D który by sam nie umiejąc nauczył tego kobietę wpływając na nią psychicznie ;) Ktoś musi kumać o co biega i być świetnym w te klocki :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale nie słyszałam o takim MISZCZU :-D który by sam nie umiejąc nauczył tego kobietę wpływając na nią psychicznie :D Ktoś musi kumać o co biega i być świetnym w te klocki :D

ale ja mówiłem o takim "Miszczu" który potrafi. I który zdolność mając, narzędzie swe w jej anal kieruje, z odpowiednim natężeniem i siłą. Jak lokomotywa. Najpierw powoli jak żółw ociężale. By potem gnać. No i wszystko jasne ;)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Razem z moja partnerka rozmawialismy...fantazjowalismy ...az pewnego dnia stalo sie ..i dostarcza nam niesamowitych przezyc.. orgazm jest jeszcze intensywniejszy i partnerka szczytuje niesamowicie, jeszcze dodatkowo mozna stymulowac dlonia pochwe lub wibratorem..osobiscie wole wibrator...czuje go przy pchnieciach.. polecam wszystkim niezdecydowanym. Musicie oboje tego chciec partnerka musi wam ufac ...moja jest tak niesamowicie wilgotna ze nie potrzeba zelu..ale lubie dodatkowo possac .lizac..jej pupcie ..niesamowicie to na nas dziala ..POLECAM

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli jest na "nie" to żaden mistrz jej nie zaspokoi.

Niestety nie zgodzę się z Twoja wypowiedzią.

Zdecydowanie nie ma kobiety której nie można nauczyć szczytować analnie!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To proste! Skoro we wszystkim innym mdlejesz mi na rękach z rozkoszy to tego też chcesz spróbować skoro Cię zapewniam, że będzie wyjątkowo ;););)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ćwiczenia czynią mistrza

Jeszcze trzeba mieć kogoś do ćwiczeń :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze trzeba mieć kogoś do ćwiczeń :->

Dla mistrza to nigdy nie jest problem ;);) ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mistrza to nigdy nie jest problem

Będę chodził i robił ankietę na ulicy:"Bzyka się Pani analnie,bo potrzebne nam są wiadomości do ankiety" lub można pojechać zalewajką,że do pracy naukowej ;)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...