Skocz do zawartości
Zouza

Seks analny - przygotowania, obawy, itd.

Rekomendowane odpowiedzi

No dobra, dobra. Lewatywa, lewatywą. Ale tu sytuacja owej nie dotyczy. 

Tak sobie myślę, że w końcu penis działa jak tłok, do tego naturalne "zasysanie" (z powodu którego często włożone w tyłek przedmioty przepadają w czarnej dziurze, hehe) i lubrykant, który ma wodnisto-żelową konsystencję i pewnie tylko fakt, że konsystencja jest gęstsza niż woda ratuje przed sensacjami w trakcie zabawy. Chociaż głowy nie dam, czy dobrze kombinuję. ;)

Za to lewatywa pod zbyt dużym ciśnieniem - to musi mieć ciekawe efekty! ;)

Jako dziecko w szpitalu doznałam (jako jedna z wielu) - do tej pory nie wiem - czy złośliwości, czy bezmyślności pielęgniarek. Wszystkim dzieciakom, które miały to zlecone, robiły lewatywy praktycznie w tym samym czasie. Na oddziale jedna toaleta + druga dla personelu. Wcześniej nie zdawałam sobie sprawy jak szybko można po schodach (na inne oddziały) biegać. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra, dobra. Lewatywa, lewatywą. Ale tu sytuacja owej nie dotyczy. 

Tak sobie myślę, że w końcu penis działa jak tłok, do tego naturalne "zasysanie" (z powodu którego często włożone w tyłek przedmioty przepadają w czarnej dziurze, hehe) i lubrykant, który ma wodnisto-żelową konsystencję i pewnie tylko fakt, że konsystencja jest gęstsza niż woda ratuje przed sensacjami w trakcie zabawy. Chociaż głowy nie dam, czy dobrze kombinuję. ;)

Za to lewatywa pod zbyt dużym ciśnieniem - to musi mieć ciekawe efekty! ;)

Jako dziecko w szpitalu doznałam (jako jedna z wielu) - do tej pory nie wiem - czy złośliwości, czy bezmyślności pielęgniarek. Wszystkim dzieciakom, które miały to zlecone, robiły lewatywy praktycznie w tym samym czasie. Na oddziale jedna toaleta + druga dla personelu. Wcześniej nie zdawałam sobie sprawy jak szybko można po schodach (na inne oddziały) biegać. ;)

Zou z tą teorią tłoka mnie rozwaliłaś na łopatki hahahaha;-)

Mr Amik

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I tu mnie zaskoczyłaś bo nie miałem pojecia o takiej reakcji. Nigdy sie z tym nie spotkałem i ciekaw jestem jaki czynnik to moze powodować.

absolutnie nie potwierdziłbym tezy, że przyczyną biegunki jest nadmiar lubrykantu. Nie widzę żadnego sensownego uzasadnienia dla takiego stanu rzeczy. Co prawda  "zadkologia" to nie moja specjalność;-) , niemniej jednak zaryzykowałbym wyjaśnienie, że przyczyną biegunki po seksie analnym jest po prostu  rozluźnienie mięśnia czyli zwieracza odbytu. 

Mr amik 

absolutnie nie potwierdziłbym tezy, że przyczyną biegunki jest nadmiar lubrykantu. Nie widzę żadnego sensownego uzasadnienia dla takiego stanu rzeczy. Co prawda  "zadkologia" to nie moja specjalność;-) , niemniej jednak zaryzykowałbym wyjaśnienie, że przyczyną biegunki po seksie analnym jest po prostu  rozluźnienie mięśnia czyli zwieracza odbytu. 

Mr amik 

A tak w ogóle, to nie żebym się czepiał ale temat jest do dupy!!!!!!!!!!!!!!!!! :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam się upierać nie będę. Ale czy nie byłby to dziwny zbieg  okoliczności, że takie sytuacje miały miejsce u kilku osób  i zawsze po zbyt dużej dawce lubrykantu, a przy standardowych sytuacjach nie??? No i dlaczego owo rozluźnienie nie nastąpiło w trakcie, kiedy (tak na chłopski rozum) powinno nastąpić, a dopiero jakiś czas po użyciu, co albo daje wrażenie (może mylne), że zadziałała jakaś substancja, wepchnięta nieco głębiej niż powinna?

Nie wiem, choć bardzo chciałabym dowiedzieć się konkretnie. Ryzykować jednak nie będę, hehe. ;) Zwłaszcza, że dla mnie (właściwie nas) najlepszym nawilżaczem jest ten naturalny, tylko nie od dupy strony. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam się upierać nie będę. Ale czy nie byłby to dziwny zbieg  okoliczności, że takie sytuacje miały miejsce u kilku osób  i zawsze po zbyt dużej dawce lubrykantu, a przy standardowych sytuacjach nie??? No i dlaczego owo rozluźnienie nie nastąpiło w trakcie, kiedy (tak na chłopski rozum) powinno nastąpić, a dopiero jakiś czas po użyciu, co albo daje wrażenie (może mylne), że zadziałała jakaś substancja, wepchnięta nieco głębiej niż powinna?

Nie wiem, choć bardzo chciałabym dowiedzieć się konkretnie. Ryzykować jednak nie będę, hehe. ;) Zwłaszcza, że dla mnie (właściwie nas) najlepszym nawilżaczem jest ten naturalny, tylko nie od dupy strony. ;)

Dobra przyznaję się. Brak mi  w tym zakresie praktycznej wiedzy, teoretycznej zresztą też bo literatury medycznej w tym temacie na bank nie ma;-) Poddaję się i zdaję na doświadczenia własne;-)

Moje zalecenie w takim przypadku brzmi mniej więcej tak: Jeśli lubrykant postraszy cię sraczką, użyj drugiej dziurki, bądź większą cwaniaczką!!!!!  :list:

dr Amik;-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Łeeee tam, DP w jedną dziurkę jest fajny, ale w obie jeszcze fajniejszy. :redevil:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Łeeee tam, DP w jedną dziurkę jest fajny, ale w obie jeszcze fajniejszy. :redevil:

No niestety macie lepiej. My jesteśmy (trzymając się twojej teorii) tylko tłokami!!!!;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To zależy, bo jak spojrzeć od dupy strony... :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To zależy, bo jak spojrzeć od dupy strony... :redevil:

Chyba mi się dziś przyśni dupa, pływająca w morzu z lubrykantu!!!!!!!!!!!;-) Echhh te niektóre tematy sprowadzają człowieka na manowce :facepalm:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po szybkiej analizie problemu dochodzę do wniosku ze może być to działanie składnika niektórych lubrykantow ktory powoduje zmniejszenie wchłanialności wody z "treści" przez przeznaczoną do tego końcówkę przewodu pokarmowego.

Wniosek : eksperymentować z lubrykantami.

Wybaczcie "suchość" wypowiedzi :-D

I prosze mi oszczędzić żartów z mojego, w tym temacie, niefortunnego nicka :-D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...