Skocz do zawartości
Zouza

Seks analny - przygotowania, obawy, itd.

Rekomendowane odpowiedzi

lubrykacji której nigdy za duzo

Polemizowałabym.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Polemizowałabym.

Lubrykant zabezpiecza nas przed otarciami wiec lepiej z nim przesadzić niz oszczędzać.

Szczegolnie wtedy koedy sie zaczyna poznawać tą sferę doznań

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie polemizuję z tym, że zazwyczaj Paniom jest przydatny. JA się obywam zazwyczaj bez, chyba, że zabawa miałaby być hardcorowa. ;) 

Polemizuję z tym "nadmiarem", bo może efekty w trakcie w miarę, ale po - już niekoniecznie. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie polemizuję z tym, że zazwyczaj Paniom jest przydatny. JA się obywam zazwyczaj bez, chyba, że zabawa miałaby być hardcorowa. ;)

Polemizuję z tym "nadmiarem", bo może efekty w trakcie w miarę, ale po - już niekoniecznie. ;)

Dyskomfort nadmiaru usuniesz chusteczką a zbyt nalej ilości juz nie tak prosto :-D

I uwierz że jak sie nie jest Panem Sprinterem to skutki braku lubrykantu tez sie wspomina długo :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Drogi Panie Hydrauliku, pardon za dosadność, ale dymam się w ten sposób od jakichś 20 lat i nie miałam w życiu jednego, czy dwóch partnerów. ;) Ile razy sam  miałeś penisa w tyłku? ;) Bo widzę, że pisząc o chusteczce, kompletnie nie rozumiesz o czym mówię. ;)

I uwierz że jak sie nie jest Panem Sprinterem to skutki braku lubrykantu tez sie wspomina długo :-)

Wierzę. Tylko ja nie mówiłam o BRAKU lubrykantu. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Drogi Panie Hydrauliku, pardon za dosadność, ale dymam się w ten sposób od jakichś 20 lat i nie miałam w życiu jednego, czy dwóch partnerów. ;) Ile razy sam miałeś penisa w tyłku? ;) Bo widzę, że pisząc o chusteczce, kompletnie nie rozumiesz o czym mówię. ;)

Wierzę. Tylko ja nie mówiłam o BRAKU lubrykantu. ;)

No cóż, moje doświadczenie nijak sie ma do twojego ponieważ nigdy nie miałem penisa w tyłku ale kto wie co mnie jeszxze w życiu czeka ? :-D

Prosze wybaczyc mi brak precyzji wypowiedzi.

Moje doświadczenia są takie że miałem otarcia z powodu zbyt małego nawilżenia.

Wytłumaczysz co mialas na mysli ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ano to, że nadmiar lubrykantu może doprowadzić do biegunki, więc seks owszem fajny, ale już trochę po nim robi się mniej fajnie. ;) Dopytywałam o to też koleżanki, zaobserwowały to samo, choć nie wszystkie (może te ostatnie nie przetestowały opcji z nadmiarem lubrykantu, hehe).

Pozdrawiam i tylko akcji bez otarć życzę. :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ano to, że nadmiar lubrykantu może doprowadzić do biegunki, więc seks owszem fajny, ale już trochę po nim robi się mniej fajnie. ;) Dopytywałam o to też koleżanki, zaobserwowały to samo, choć nie wszystkie (może te ostatnie nie przetestowały opcji z nadmiarem lubrykantu, hehe).

Pozdrawiam i tylko akcji bez otarć życzę. :)

I tu mnie zaskoczyłaś bo nie miałem pojecia o takiej reakcji. Nigdy sie z tym nie spotkałem i ciekaw jestem jaki czynnik to moze powodować.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz, myślę, że partnerka/i jakoś specjalnie się tym nie chwaliły, albo nie wiązały tych spraw ze sobą. A może lubrykantu była odpowiednia ilość. :)

Pojęcia nie mam z jakiego powodu tak się dzieje. Może Jans mógłby podpowiedzieć. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kto jak kto ale wlasnie PanHydraulik powinien miec do perfekcji opanowane wszystkie aspekty hydrauliczno - poslizgowe.

Wiadomo , ze kazdy nadmiar jak i niedostatek dodatkowych substancji moze miec fatalne skutki. Rowniez przygotowanie aparatury do pracy ma kolosalne znaczenie. Wystarczy nieodpowiednie cisnienie przy przeprowadzaniu niewinnej lewatywy i zaraz sie pojawiaja problemy czasami bardzo duze.

No coz ale sa i tacy ktorzy sa koneserami akcji bez lewatywy  :facepalm: Potem trzeba tylko od nowa sciany tapetowac. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...